1.1.2013

Vuodenvaihteen neule

Vuosi vaihtui ja minulla vuodenvaihteen ylittävänä neuleena sormikkaat itselle. Kuvassa aamuinen tilanne, nyt menossa toisen sormikkaan resori. Jälki ei ole tasaisinta mahdollista, sillä lanka on kertaalleen purettua, ja en tietenkään viitsinyt sitä kastella ennen uudelleen käyttämistä. Purkamaan päädyin, kun erehdyin ensin aloittamaan langalla lehtipitsikuvioista takkia, ja eihän tuollaisessa monivärisessä langassa pitsikuvio pääse oikeuksiinsa, kuten ei puolestaan pitsimallissa langan kaunis värien vaihtuminen, molemmat syövät toisiaan.


I started my year knitting gloves for myself, the pictured one is ready now and the another one is on my needles.

Joulukuun puolivälissä tein samasta langasta itselleni tuubikaulurin, sekin kärsii samasta purkamisepätasaisuudesta. Neuloin kauluria vuoronperään ohuemmilla ja paksummilla puikoilla, kun yritin saada löysempiä ja tiukempia kohtia aikaan, mutta puikkojen kokoero olisi saanut olla huomattavasti suurempi kuin 2 mm. Kauluri on tarkoitettu käytettäväksi kaksinkerroin rullattuna, on vaan tuossa kuvassa koko pituudessaan, Jouduin sitten neulomaan langasta toisenkin kaulurin, kun mies ensimmäisen nähtyään halusi itselleenkin sellaisen. Ja jokainen neulojahan sen tietää, että jos mies jotain neulottua haluaa, sen hän myös saa, vai mitä? Lanka on Kuka Yarnsin Angora Coloria.


In the middle of December I made a cowl for myself using  that same yarn, Kuka Yarns Angora Color. Then I ended up knitting another similar cowl as my DH after seeing that first one wanted to have one too. And if your dear one wants something he'll get it... 

Wish You All a Happy New Year 2013!

Mukavaa vuoden alkua 2013 kaikille!

17 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta myös sinulle.

Neili kirjoitti...

Neuloisaa uutta vuotta!

Zelda kirjoitti...

Oikein oikein ihanaa uutta vuotta!

RyytimaanMinna kirjoitti...

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta! Kivan väriset sormikkaat :)

iso gnu kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta!

Auli kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta sinullekin ja totta: mies saa aina kaiken kun vaan hiukankin innostuu jostakin neulomiseen liittyvästä. Minun hulluin työni viime vuonna oli sirkkelisormen tuppilo jonka neuloin kun sormi on arka; sitä en olekaan vielä "julkistanut"... ;) (siis mihen sormi kun meni sirkkeliin ja on vieläkin arka, vaikka säästyikin amputaatiolta)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat sormikkaat. Minunkin pitäisi saada sormikkaat aikaiseksi.

hilmiina kirjoitti...

Hyvää vuodenjatkoa tulin toivottamaan. Vierailen ja otan vinkkejä täällä ihan tiuhaan tahtiin, ei vaan tule kommentoitua.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta! Minulla olisi kysyttävää yhdestä ohjeestasi, lähetin sähköpostia.

Leena

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Leena, laitatko uudelleen sähköpostia, sillä en ole saanut aiempaa viestiäsi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Päivi. Lähetin viestin Ravelryn kautta. t. Leena

Pitsisukka kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle!

Susu kirjoitti...

Hei, on pitänyt jo monesti käydä kiittelemässä hyvästä ohjeesta vaan tässä se viimein tulee: KIITOS! Sain aikaiseksi Kevätpäiväntasaus huivin :)

famu kirjoitti...

Pitkästä aikaa sivuillasi.Vuodatuksen ongelmien takia olen pitänyt blogitaukoa.-Oikein hyvää maaliskuuta Sinulle.

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

French kirjoitti...

Hello. I am knitting the borrowed plumes hat from ravelery.com
I have undone the hat several times because I keep finding either extra stitches, or not enough stitches at the end of each round. It is driving me crazy! I am about to rip it out again, but I was hoping you could let me know if this is supposed to be happening or if I need to count more strictly.

Please contact me at robynleafrench@gmail.com!

Please ,please, thank you!

Eric walker kirjoitti...

Christmas Greetings Messages
happy valentines day movie
happy new year son