25.9.2005

Suppilovahveroita ja neulepainajainen

Näin viime yönä unta, että olin neulonut jonkun pyynnöstä puuvillasta takin, jossa oli teemana Amerikan lipun värit ja kuviot.

Olin saanut takin jo valmiiksi ja laittanut sen läpinäkyvään muovipussiin, kun yhtäkkiä otin sakset käteeni ja aloin leikata takkia pusseineen keskeltä kahtia. Sitten olin aivan kauhuissani, että mitä oikein olen tekemässä ja mitä nyt sanon takin tulevalle omistajalle.

Onneksi lankaa kuitenkin vielä oli toiseen takkiin, joten ajattelin, että täytyy tehdä samanlainen tilalle. Herättyäni mietin symboloiko uneni neule jotenkin USA:ta ja sen kansaa...

Suppilovahveroita
Myös suppilovahverot tulivat uniini. Saimme nimittäin eilen aikamoisen kasan suppilovahveroita läheisestä metsästä.

Tein kesäkurpitsa-suppilovahverolaatikkoa ruoaksi, kuivasin sieniä monta kiloa kuivurilla ja vielä tämänkin päivän ateriaa varten on jääkaapissa iso kulhollinen.

Unessani jatkoin joka puolella olevien suppilovahveroiden poimimista eivätkä ne loppuneet millään. Uni ei siis oikeastaan todesta poikennut.

2 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

No olipas uni! Huivi on aivan iiiiiiihana!

Mielitty kirjoitti...

Sieniä! Olen kateellinen kaikille sienestäjille, vaikka meidänkin läheltä löytyisi varmaan sienimaastoa.

En ole ikinä nähnyt (onnekseni)neuleunia. Luultavammin ne olisivat hyvin painostavia. Neuloisin luultavammin nro 2:n puikoilla jotain superohutta lankaa, josta pitäisi tulla valtava villapaita tms.