8.10.2005

Lisää huiveja - More scarves

Aloin eilen suunnittelemaan Branching outin tyylistä pitkää huivia ja siihen uppoutuneena muistin vasta puolenyön aikaan, että Mystery Shawl 2:n toinen vihje on ilmestynyt ja kävin ennen nukkumaanmenoa hakemassa pdf-tiedoston koneelleni. Tänään sitten aamuteen jälkeen neuloin vihjeen valmiiksi.

Yesterday I began to design and knit a long scarf and totally forgot that it was the day, when clue 2 of Mystery Shawl 2 is published! After midnight I downloaded Clue_2.pdf and this morning after my breakfast tea knit it and now its finished.

Pitkää huivia teen 80-luvulla Ekasta hankitusta ranskalaisesta Ruska-langasta, joka on akryyli-villa-mohair-viskoosi-polyester-sekoitusta. Puikkosuositus langalle on 4,5 mm, mutta käytän huiviin 8 mm puikkoja. Teen huivista niin pitkän kuin kahdesta kerästä riittää. Toisen kerän aloitin juuri ja huivilla on nyt pituutta noin 85 cm. Laitan ohjeen huiviin tänne, kunhan ehdin.

The long scarf I designed is now half-finished. The pattern is coming here as soon as I have time to write it down.

4 kommenttia:

derea kirjoitti...

kivalta näyttää! mäkin neuloin kolmeen yöllä sukkaa, ja kokoajan, että joo vielä seuraavaan palmikkokerrokseen, vielä seuraavaan jne. :D

laurakoo kirjoitti...

Täällä sun blogissa tuntuu jatkuvasti syntyvän toinen toistaan kauniimpia ja herkempiä pitsihuiveja. Ihania!

Lankakomero kirjoitti...

derea, en mie enää yöllä sitä clue kakkosta aloittanut neulomaan aamulla vasta, mutta joskus on kyllä mennyt myöhäänkin noiden neulomusten kanssa, kun ei malta lopettaa.

lene kirjoitti...

huivisi ovat kauniita! ja myöhään on mennyt täälläkin ja menee tänä iltanakin. kun muut ovat jo nukkumassa niin talo on mukavan hiljainen...