25.11.2005

Älä osta mitään -päivä

Tänään vietetään taas Älä osta mitään -päivää. Kävin juuri allekirjoittamassa ostamattomuussitoumuksen.

Minulle ei päivän viettäminen tuota mitään ongelmia, kun normaalistikin käyn kaupassa vain kerran viikossa eli vietän ympäri vuoden kuutena päivänä viikossa Älä osta mitään -päivää!

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

heh, minäkin elin ostelematta ihan vahingossa! Tai no, ostin mä kaksi bussilippua :D Mun mielestä tämä päivä on siinä mielessä hölmä, että kyllä pitäisi ajatella ennemmin kokonaiskulutusta, tai osteluita vuositasolla, kuin yhtä päivää. Se ei missään tunnu jos yksi päivä on ilman myyntiä, jos kuitenkin shopataan samat jutut seuraavana päivänä :D

Lankakomero kirjoitti...

Näinhän se on, mutta ehkä päivä saa ihmiset jonkin verran ajattelemaan kulutustaan. Kierrätysliikkeen Nuukuusviikko onkin mielestäni parempi idea kuin Älä osta mitään -päivä.

Susanna kirjoitti...

juu, samaa mieltä olen, että siinä mielessä hyödyllistä kyllä. Jospa se vähän pistäisi miettimään. Mullekin tekis hyvää vähän miettiä, oon aika kerskakuluttaja (voiko noin ees sanoa?)

Kristiina kirjoitti...

Mä unohdin, että oli tämä päivä ja ostin Elma-messuilta tavaroita. No, ei mahda mitään. Ostatko langatkin samana päivänä kuin muutkin viikon ostokset vai eikö lankaostoksia oteta huomioon;)

Lankakomero kirjoitti...

Kaikki asiat kerätään tolle samalle päivälle, meiltä kun on matkaa lähimpään kaupunkiin 60 kilometriä.