1.12.2005

Mañanita-poncho


Kuvassa lauantaina aloittamani ja maanantaina valmistunut Mañanita-poncho Shawls and scarves -kirjan ohjeen mukaan.

Neuloin ponchon 7 mm:n puikoilla muinaisesta Rondon ZaZaZa-langasta, jonka vyötteen puikkosuositus oli 3,5 mm ja tiheys 22 s/10 cm. Lankaa meni noin 58 cm korkeaan ponchoon kolmisensataa grammaa. Malli oli nopea ja kiva tehdä, joten ajattelin neuloa toisen samanlaisen vaikkapa jostain puuvillalangasta.

Mañanita poncho I knit with 7 mm needles took 3 days to complete and weighs about 300 grams, so pattern was very quick and nice to knit.


Muutin hieman reunuspitsiä, koska ohjeen mukainen näytti jotenkin omituiselta. Tein ohjeen ensimmäiseen kerrokseen korjauksen, joka myös lisäsi yhden silmukan reunukseen kaikille kerroksille.

I made my own correction to the border pattern, because I think it looked a bit strange.

6 kommenttia:

irja kirjoitti...

Taas kerran hieno pitsineule Lankakomerosta! Menin aika sanattomaksi, niin se on ihana.

Meri kirjoitti...

Ompa todella juhlava !

Katju kirjoitti...

Upee poncho!

Carita kirjoitti...

Aivan ihana poncho !

Lene kirjoitti...

Hieno poncho! Kirjastossa on tuo kirja ja usein olen katsellut samaista ponchoa... Nopealtakin se vaikuttaa, lauantaista maanantaihin. Ja että kiva tehdä...

Lankakomero kirjoitti...

Kiitos kehuista kaikille!

Lene: Voi olla, etää joku ei pidä lainkaan pitsineuleen neulomisesta, mutta minusta oli kivaa. Nuo isot reiät olivat vähän hankalia, kun kolmesta langankierrosta piti neuloa 18 silmukkaa, mutta se helpottui kun teki mahdollisimman löysät langankierrot.