3.1.2006

Vuoden aloitus

Vuoden alkupäivät olen suunnitellut ja neulonut kolmiohuivia käyttäen samanlaista, mutta pari silmukkaa leveämpää ja muutamaa kerrosta korkeampaa pitsineulemallia kuin See Eunny knit!-blogin suorakulmaisessa pitsihuivissa .


Toistin pitsimallin huivin keskisilmukoiden jälkeen peilikuvana. Reunapitsin olisin tehnyt mielelläni leveämmän ja samalla kuviolla kuin itse huivinkin, mutta lanka ei olisi siihen riittänyt, joten jouduin olosuhteiden pakosta valitsemaan kapeamman mallin.

Lanka on komeron kätköistä jotain Novitan nimetöntä viime vuosisadalta, pehmeää, melko ohutta mohair-akryylisekoitetta, jota minulla oli vain kaksi kerää. Käytin 5 mm:n puikkoja ja lankaa meni 68 cm korkeaan ja 160 cm leveään huiviin 85 grammaa.

Last days I have knit a triangle shawl using almost the same lace pattern than Eunny used in her The Print O' The Wave Stole. I used 5 mm needles and it took 85 grams of yarn to knit my 68 cm high and 160 cm wide shawl.

4 kommenttia:

mary kirjoitti...

Hei,
anteeksi uteliaisuuteni,mutta mitä teet kaikilla noilla huiveilla,myytkö ne vai käytät itse? Ja miten? takin päällä vai???
Olen itsekin innokas neuloja,ja tilkkuilija,tosin viime aikoina käsityöt ovat jääneet vähemmälle opiskelujen vuoksi. Osuin sattumalta sivuillesi ja totesin että upeita töitä teet!

Lankakomero kirjoitti...

Itse käytän osaa, osan olen antanut äidille ja tutuille ja osa vielä odottaa oikeaa omistajaansa. Hyviä lahjoiksikin. Takin päällä ihan käytän ja päässä myssyn sijasta, kun myssyt eivät minulle ja hennolle hiuslaadulleni sopi.

JaanaV kirjoitti...

Hienolta näyttää!*kateellisena*

pirjetta kirjoitti...

Upean huivin olet värkännyt! Onnitteluni.