9.4.2006

Kieroa touhua


Kuva Butterfly-takista ja perjantaina kokoon kursitusta raitatopista. Ohjeessa, joka tosin meni silmukkamääriltään ja mitoiltaankin täysin uusiksi, oli kymmenen kerroksen levyiset tasaraidat, mutta koska minulla oli vain yksi kerä valkoista Butterflyta, laskin raidat uusiksi, jotta sain langan riittämään. Topissa siis aina 18 kerrosta sinistä ja 10 kerrosta valkoista. Yhteensä lankaa kului 300 grammaa, josta siis 100 grammaa valkoista. 3,5 mm:n puikkoja heiluttelin. Huomasin erään ikävän piirteen langoissa, neule vetää jonkin verran kieroon! Täytyy yrittää parantaa tilannetta höyryttämällä, mutta suututtaa, varsinkin kun neule ei ole omaan käyttöön.

Vaihdoin eilen gallerian puolelle vähän selvempiä ja isompia kuvia pitsiliinoista.

4 kommenttia:

golden kirjoitti...

Upea asu ja kaunis väri!
Ja nuo pitsiliinasi... olen monta kertaa aikaisemminkin käynyt ihastelemassa niitä, ne ovat niiiin kauniita! Haluaisin itsekin kokeilla joskus, mutta toistaiseksi rohkeus ei ole riittänyt edes yrittää! :)

derea kirjoitti...

Tosissaan noi on mahtavan upeita liinoja! Mä teen ekaa :) Toivottavasti saat sen neuleen suoraksi.

routa kirjoitti...

kiva kun olit laittanut isompia kuvia. kauniita olivat kaikki. valkoiset on kauniita, mutta pidän oikein paljon myös muistakin väreistä pitsiliinoissa. mustaa pitäis joskus kokeilla.

lene kirjoitti...

kiitos pitsiliinoista! ne ovat mykistävän kauniita...