13.2.2007

Taas vihreää

Tein olohuoneen suorakulmaiselle sohvapöydälle neliönmuotoisen 50 x 50 cm:n liinan samasta vihreästä puuvillalangasta kuin viime viikkoisen liinankin. Nyt on jokaisella kolmella olohuoneen pöydällä samasta langasta oleva liina. Malli on kylläkin kulmistaan jotenkin epäsymmetrinen. Ensin luulin, että olin neulonut väärin, mutta ohjeessa olevan liinan kulmakuviot näyttivät ihan samanlaisilta kuin omanikin. Minua kyllä vähän häiritsee tuo, mutta arkikäytössä menee ja pöytä on kuitenkin aina kaikenlaisen roinan peitossa (neuleohjeita, puikkoja, lehtiä, kaukosäätimiä jne.), joten ei se liina useimmiten sieltä alta paljon edes näykään... Luonnossa lanka on väriltään hieman tummempaa kuin kuvassa, en ehtinyt viilata kuvaa juuri oikeansävyiseksi.


This square doily I knit last weekend is 50 cm x 50 cm and made of the same cotton yarn as my previous doily. The pattern is again from Burda E 532. The squares of the doily are somehow asymmetric and I first thought that I have read the chart wrong, but the doily pictured in the magazine looked same.

7 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kaunis liina. Hyvää ystävänpäivää.

rebekka kirjoitti...

Siis taas kaunis kaunis liina!! Kiitos neuvoista blogini suhteen, pitää yrittää sitä fiilata. Jokohan nyt näkyisi paremmin?

rebekka kirjoitti...

Hienoa!! Hyvää Ystävänpäivää Sinulle!!

catarina kirjoitti...

Voi miten kaunis ja valtava suuri työ.
Katsoin tarkkaan noita isoja reikiä,miten sellaisen saa aikaan? siis onko siinä langankierto johon on neulottu sitten monta silmukkaa, yritin, mutta en tajua. Voitko hiukan neuvoa, pöytäliinaa en ole tekemässä vaan uutta huivimallia mietin ja tuollainen isoreikä on mulle uutta.

Lankakomero kirjoitti...

catarina: Jos tarkoitat noita liinan keskellä olevia 4 reikää, niin ne on tehty siten, että edellisellä kerroksella tehtyyn langankiertoon neulotaan 9 silmukkaa (vuorotellen oikein, nurin, oikein, nurin, oikein nurin, oikein nurin, oikein).
Hyvää ystävänpäivää vaan kaikille kommentoijille!

catarina kirjoitti...

Kiitos juuri tuota tarkoitin, olen nähnyt noita reikiä, mutta en saanut sitä omin avuin tehtyä.

sibylla kirjoitti...

Kauniita kaikki nuo sinun vihreät liinat!