16.5.2007

Postilaatikollinen sympatiaa

Tänään postilaatikossa oli maxikirje Neuleita ja sympatiaa -blogin Pilviltä, jonka blogiarvonnassa voitin vähän aikaa sitten. Kiitoksia oikein paljon Pilville, joka oli aivan selvästi räätälöinyt paketin sisällön juuri minulle!


Kissat saivat pussillisen Milk drops -rakeita (maistiaiset oli jo ennen kuvan ottoa, siksi kuminauha pussin ympärillä) ja minä vyyhdin ohuen ohutta vaaleansinistä Merino Oroa sekä tuliunikon ja silkkikukan siemeniä. Unikkohan on lempikukkani ja ohuelle langalle oli tarve. Pari päivää sitten juuri mietiskelin, että lankavarastoissani ei ole enää oikein ohutta huivilankaa. Lanka muuntuu jossain vaiheessa pitsihuiviksi, jota en varmasti anna kenellekään muulle, sillä väri kävi minulle sävyltään tosi hyvin. Vaaleansinisissäkin on niin paljon sävyjä, joista toiset sopivat ja toiset eivät.

Paikalla ollut Tuppo sai heti maistaa namua. Nöpö oli ulkoilemassa, mutta eiköhän namit maistu sillekin.


Ai, haluanko namin?


Sinne meni.


Tahtoo lisää!


Miten niin Nöpöllekin pitää jättää?

Yksi puuvillatoppikin taas valmistui. Pitsikuvio ja malli on aivan sama kuin takin seuraksi neulomallani Butterfly-topilla, mutta tästä tuli jonkin verran pienempi kooltaan ja on siis minulle aivan liian tiukka rintojen kohdalta. Lanka on Lidlin merseroitua puuvillaa ja paksumpaa kuin Butterfly, joten olisi luullut, että pikemminkin lopputulos on isompi, mutta näin vain kävi. Butterfly venyy ja joustaa jonkin verran, kun taas tämä ei. Katselin jo neuloessani, että tuleekohan liian pieni, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt purkaa ja leventää. Tämä lanka oli jo toisella kierroksella, sillä jokin viikko sitten tein siitä hihattoman topin, joka näytti niin kamalalta päällä, että purin sen heti samantien, en edes kuvaa muistanut ottaa. Mikähän siinä on, että jokin lanka hangoittelee koko ajan vastaan.


Again a cotton yarn top. The pattern is the same one as my previously knit dark blue Butterfly yarn top, but because this is merserized cotton and doesn't stretch at all as viscose do, it is too tight to me.

Lopuksi Stingin musiikista pitäville kolme versiota kauniista Shape of my Heart -laulusta, joka soi myös erinomaisen Leon-elokuvan soundrackillä. Operaan löytyy parikin vimpainta, ainakin VideoDownloader-widget ja FLV Downloader, joilla esim. YouTuben videoita pystyy tallentamaan omalle koneelleen. Tiedoston päätteeksi on itse muutettava .flv ja lisäksi tarvitaan flv-tiedostoja toistamaan pystyvä ohjelma esim. FLVPlayer tai VLC media player. FlvPlayer on pieni Windows-ohjelma ja toistaa vain flv-tiedostoja. Monipuolinen useita ääni- ja videoformaatteja toistava ja stream-protokollia tukeva VLC media player on alustariippumaton eli saatavana myös esim. Linuxille ja Macille.

To you who like Sting's beautiful song "Shape of my Heart", there are lyrics and three versions of it at haha.nu. Luc Besson's “Léon” is a great movie.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olipa oikein kissasarjakuva, hauska!

Pikkumyy kirjoitti...

Nätti toppi, harmi, ettei koko passannut. ja ihanan paketin olet saanut

Hepsi kirjoitti...

Kauniilta se vaan näyttää!

heidi kirjoitti...

Ihanat kissakuvat!

Stella kirjoitti...

Ihan alkoi suu venyä korviin ja naurattaa, kun näin tuon sinun kissakuvasarjan Tuposta. Ja sininen toppi näyttää hyvältä! Ihana postaus ;-)

Teija kirjoitti...

Ihania nuo kissakuvat, kävisi postikorteiksi <3 Topin malli on kyllä kaunis...