8.6.2007

Hamekuvatuksia

Kiitos kaunis taas kaikille kommentoijille! En ole tainnut aiemmin näin paljon kommentteja saadakaan ja huomasin, että kyllä se lyhytkin, vaikka vain yhden sanan sisältävä kommentti, varsinkin positiivinen, on saajalleen tärkeä. Kirsij pohti tuolla kommenteissa, että saisikohan ison pitsiliinan mallilla hameen, jos jättää sopivan määrän alkukerroksia tekemättä. Mikä ettei, itse olen joskus suunnitellut ihan samaa.

Oli taas eräänlainen kuvaussessio miehen kanssa hameen tiimoilta. Pakko tyytyä näihin kahteen alla olevaan kuvaan tällä kertaa. Minä laitoin korkeakorkoiset sandaalit jalkaan varta vasten ja vain tuossa yhdessä kuvassa ne näkyivät. Kaikista muista mies oli rajannut jalkaterät pois ja muutenkin rajannut kuvat vain hameeseen, kuten tuosta toisesta kuvasta näkyy. "No, eikös sitä hametta pitänyt kuvata?", sanoi sitten. Yritä siinä selittää, miten paljon jalkojen näkyminen vaikuttaa kokonaisuuteen jne. Sitten loppui akku kamerasta ja niin loppui kuvaaminenkin.


Hameen alla on vajaa polvipituinen suora ihonvärinen alushame, mutta jokin hameen pituinen leveähelmainen alushame voisi olla kiva tuon kanssa. Hameen seuraksi voisi neuloa jonkunlaisen topin, sillä kyseistä lankaa on vielä 275 grammaa jäljellä.


Huomisen KIP-päivän vietän ihan kotosalla neuloen. Kiva olisi osallistua, mutta lähimpiin tapahtumiin on vähän liian pitkä matka. Iitti taitaa olla lähinnä ja sinnekin tulee matkaa 70 km täältä Kymenlaakson pohjoisimmasta kolkasta.

Tomorrow is the World Wide KIP Day. It would be nice to participate, but I think I'll spend my KIP day knitting at home, cause I have so long drive to the nearest gathering, about 70 kilometers. Have a nice knitting day all!

12 kommenttia:

Laritza kirjoitti...

Absolutely lovely! Thanks for the modeled pictures!

Angsoka kirjoitti...

It's lovely !
Your skirt fitts really well ! And what a wonderful color !

Hanna kirjoitti...

Tosi kaunis! Tähän saakka olen vieroksunut neulottuja hameita mutta sun versio sai ajatukset kääntymään...taidan itsekin neuloa joskus kunhan löytyy sopiva ohje=)Ruskea olisi kiva...

Tikrun mami kirjoitti...

Aivan upea hame! Ensimmäinen näkemäni neulottu hame, joka viehätti minua, tähän menessä ne eivät ole houkutelleet yhtään.

m. kirjoitti...

Hihii, katsoin edellisestä postauksesta ensin kuvista, että onpas hieno pöytäliina! Mutta on kyllä hameena vielä kauniimpi.

villaa ylle kirjoitti...

Ihana hame. Tuon idean lainaan kyllä:) Ympyrän mallinen huivi tai pöytäliina ja juuri tuo sileä osa ylhäällä. Lisäksi toppi ja ehkä jakku tai huivi. Kiitos inspiraatiosta:) Monica

Susa kirjoitti...

Kaunis hame!

Pikkumyy kirjoitti...

Suloinen kesähame

Koukuttaja kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis hame! Olen aivan sanaton.

upa kirjoitti...

Upea, mahtava, hurmaava!
Mistähän löytäisin tuohon ohjeen

Karen kirjoitti...

What a lovely skirt! Did you design it? I would love to know more about it (I can only read English and some French). It is a magnificent piece of handwork - you should be very proud.

Anonyymi kirjoitti...

Oi,kuinka ihana!