20.12.2007

Pikkulapaset - Mini mittens

Eilen illalla oli ihan pakko vääntää neljä senttiä korkeat lapaset Pink Argylen ohjeella. Lanka on karkkiväreillä värjäämääni Nallea, sitä vanhempaa ja ohuempaa. Lankaa meni 3 grammaa ja puikot olivat 1,5 millin.


Yesterday evening I just had to knit these mini mittens! Pattern is from Pink Argyle and they weigh 3 grams and are 4 cm high.

9 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Suloiset :)

Tiina / http://annena.vuodatus.net kirjoitti...

Kiva ovat. Mummoni kutoi muistaakseni hammastikuilla joskus 80-luvulla pikkuisia lapasia ja sukkia. :)

Monika kirjoitti...

So tiny, and so cute!

sikuri kirjoitti...

Heips Komero! Et vastaa kommentteihin, joten menee halut kommentoida. Mutta silti - antoisa blogi! Hyvää joulua!

Stella kirjoitti...

Ihanan pikkuruiset lapaset! Valmistus vaati varmaan rutkasti kärsivällisyyttä :P

Lankakomero kirjoitti...

Olen kyllä kysymyksiin yrittänyt aina vastata. Pyydän anteeksi, jos on joskus epähuomiossa jollekin jäänyt vastaamatta, ei ole tarkoituksellista ja iloinen olen kommenteistanne ja kritisoidakin saa. Varsinkin viime aikoina on ollut niin paljon kiireitä, ei jouluun liittyviä, vaan kaikenlaista muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa suloiset! Olen jo kauan halunnut itse kokeilla tämmöisten tekemistä, mutta en ole mistään löytänyt ohjetta. Onnistuisiko sinulla tuon englannin kielisen ohjeen suomentaminen tai onko sinulla jonkinlaisia muita ohjeita? Minulla ei taitaisi tulla tuon tulkitsemisesta mitään..

Lankakomero kirjoitti...

Perusohje minilapasiin löytyy http://www.kaspaikka.fi/neulonta-A&O/asusteita_vaatteita/lapaset-kasineet/minilapaset.html. Pink Argylen lapaset on tehty 18 silmukalla ja peukalossa on 8 silmukkaa. Englanti-suomi neulesanasto löytyy esim. Ullasta: http://www.ullaneule.net/ullakko/englanti.html

Anonyymi kirjoitti...

Suuri kiitos :)