17.2.2008

Kieloliina - "I mughetti" doily

Aamupäivällä sain kieloliinan valmiiksi ja tosi pahalta näytti aluksi. Olin aivan varma, että ryppyilevästä kasasta ei tasaista tule ja joudun purkamaan mokoman. Tilanne näytti paljon pahemmalta kuin Frosted Ferns -liinan kanssa. Höyryraudalla käsittely sai kuitenkin jälleen ihmeen aikaan, onneksi! Liina on läpimitaltaan metrin ja Lidlin virkkauslankaa siihen meni 170 grammaa.


Ohje on Lavori artistici a calza 7 -vihkosesta ja aiemmassa postauksessa luettelemieni virheiden lisäksi ohjeesta löytyi vielä yksi virhe. Kerroksella 105 mallikerrassa oli yksi langankiertosymboli liikaa. Kielokohdat olivat aika tylsiä neulottavia, vaihtelua ei paljon ollut ja kyllästyin jo aika varhaisessa vaiheessa tämän tekemiseen ja kaduin kun en aloittanut jotain muuta mallia. Lopputulokseen olen kuitenkin nyt ihan tyytyväinen.


Today I had interesting moments, because my "I mughetti" doily looked even worse than my Frosted Ferns doily before steaming. My first thought after I had finished crocheting edge stitches was that this would never be flat and I probably have to unravel this... Here it is now, it may need some starching, but luckily I needn't to unravel it, although situation looked bad. The doily is quite big (ø 100 cm) and it weighs 170 grams. I found one error more from charted pattern. On row 105 there is one yarn over too much.

13 kommenttia:

Saaga kirjoitti...

Tosi kaunis liina!

sirpale kirjoitti...

Kaunis on tämäkin liina!

Pami kirjoitti...

Kannattaa olla tyytyväinen, liina on todella kaunis!

catariina kirjoitti...

Näissä neulotuissa liinoissasi on sitä jotakin, upea työ taas kerran.

Perhosefekti kirjoitti...

Wau! Eipä taitu moinen taidonnäyte minulta, mutta hieno katsoa, kun joku osaa!

Lankakomero kirjoitti...

Kiitoa kehuista! Ihan punastelen täällä!

nurhanne kirjoitti...

Beautiful!

eija kirjoitti...

kaunis liina.

Maj kirjoitti...

Absolutely beautiful :-)

hortenzita kirjoitti...

I tuoi mughetti sono fantastici! :-)
Georgeous!

päivi-helena kirjoitti...

Kaunis liina! Kielotkin näyttävät kieloilta. Uskaltaiskohan koettaa tehdä neulottua liinaa. Tähän mennessä kokeilematon paikka!

Kristiina S kirjoitti...

Olalaa, mikä liina. Hieno.
Joo, onhan se omakin ihan ok, paitsi se koko.
Kiitos kun mainitsit "lampunvarjostimen". Nimittäin kun alkoi näyttää siltä, että liinassani se reuna pienenee niin muistin, että jollekin oli käynyt niin ja liina meni purkuun. Nyt siis selvisi missä se lamppuliina oli.

Anonyymi kirjoitti...

Wau, tosi kaunis liina :)