14.4.2008

Wink, wink

Knittingdaily.comissa on kuukauden ajan ilmaiseksi ladattavissa Interweave Knitsin lukijoiden suosituimmiksi valitsemat mallit eli The Top 5: The Best of Interweave Knits Readers' Choice Awards. Ja ne suosituimmat ovat siis Cable-Down Raglan, Nantucket Jacket, Sunrise Circle Jacket, Tweedy Aran Cardigan ja sokerina pohjalla Swallowtail Shawl. Nyt kaikki kipin kapin sinne, tiedosto on saatavissa vain 14.5.2008 asti.

There is a free eBook "The Top 5: The Best of Interweave Knits Readers' Choice Awards" available at knittingdaily.com from now until May 14, so don't miss it. The Top 5 are Cable-Down Raglan, Nantucket Jacket, Sunrise Circle Jacket, Tweedy Aran Cardigan and Swallowtail Shawl.

5 kommenttia:

KatiN kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Nyt vanha tulostin meinaa tukehtua, kun suoltaa 30-sivuista lehdykkää. =)

Lankakomero kirjoitti...

Mulla on Western Digitalin My Book, jolle turvakopioin kaikki neuleohjeet, valokuvat sun muut. Musteet on sen verran kalliita, että printtaan vaan ihan välttämättömimmän eli lähinnä pitsiliinojen ja huivien kaavio-osat.

Lotta kirjoitti...

Voi KIITOS vinkistä! Oon metsästäny tota Swallowtail Shawlia jo vaikka ja kuinka :).

Lotta kirjoitti...

Heh, tarvi tulla vielä toisenki kerran kommentoimaan ku tuntu oikeesti ku oisin saanu aikasen synttärilahjan ku noita selailin :D. Tattista!

Pirena kirjoitti...

No tätä olen minäkin vailla. Satuin vasta nyt näkemään, vaikka silloin tällöin täällä käynkin. Kiitos vinkistä.