5.5.2008

Is white a colour?

Sain äidin 3/4-hihaisen pitsineuleen viikonloppuna valmiiksi ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Valkoinen tuo pitsineuleen kauniisti esille, kauniimmin kuin punainen. Saa nähdä raatsiiko äiti tätä suunnitelmiensa mukaan vihreäksi värjätä vai kelpaako tällaisenaan. Riippuu ihan siitä, miten tuo valkoisen sävy sopii kasvoihin. Kotiväki-puuvillalankaa meni tähän kokoa 44 olevaan versioon 328 grammaa.


Last weekend I finished this white version of lace pullover and I think it's even prettier than the red ones I knit. Lace patterns love white. As I couple of weeks ago told this is for my mother, who is going to dye this green, but we'll see if she really does it. It depends how this shade of white suits her.

10 kommenttia:

kati kirjoitti...

todella kaunis pusero. Kaunis käsiala sulla

Lilli kirjoitti...

Hieno ja tyylikäs on! Kauniin yksinkertainenkin.

Monika kirjoitti...

It's beautiful in white.

carolyn kirjoitti...

It's beautiful in white!
Of course, I think all your lace work is beautiful!

Meemu kirjoitti...

Kaunis pusero!
Löytyykö tuohon ohje jostain, vai onko ihan sun itse suunnittelema?

Lankakomero kirjoitti...

Ohje on venäläisestä (tosin alkuperältään saksalaisesta, malleja mm. Sabrinasta) Вязание ваше хобби-lehden numerosta 4/2008. Tuo pitsikuvio on melkein sama kuin Terttu-huivissani oleva, kuvion 5. krslla on vain reunimmaiset reiät jätetty pois. Alkuperäisessä ohjeessa myös etu- ja takakappaleissa oli yhtä tiheään noita "kukkia" kuin hihoissa, mutta vähensin joka toisen kukan ja joka toisen rivin pois.

Pirena kirjoitti...

Kaunis pusero, voisin tehdä itsellenikin, kun tykkään pitsineuleista.

merja kirjoitti...

Todella kaunis :) Ihana reunus tuossa paidassa.

Katja kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

jantta kirjoitti...

Kaunis, kaunis....