9.10.2008

DaVinci KAL -muistutus - Reminder of DaVinci KAL

Ratkaisin DaVinci KAL -arvoitukset ja latasin huivin ohjeet niiden ilmestyttyä noin viikko sitten myöhempää käyttöä varten, mutta kun näin tänään Ravelryssa gaspachon version, on huivi saatava puikoille heti. Eiköhän jotain sopivaa lankaa komerosta taas tuohonkin löydy.

Ilmaiset ohjetiedostot huivin neulomiseksi ovat saatavilla vielä viiden päivän ajan 14. päivään saakka ja niiden lataamiseksi täytyy ratkaista kuusi arvoitusta. Vastaus arvoitukseen on sitten ohjetiedoston nimi. Kolmos- ja vitosvinkit olivat minusta vaikeimmat, mutta Ravelryn The DaVinci KAL -ryhmästä löytyi hyviä vinkkejä.


I solved the riddles and downloaded files of The DaVinci KAL about a week ago, but haven't started to knit it yet. Today I saw gaspacho's finished shawl and it's so beautiful. I just have to cast on this lovely shawl right away. Pattern files are available till 14.10., so if you haven't downloaded them already, do it. There are lot's of tips for solving riddles at Ravelry's The DaVinci KAL group.

7 kommenttia:

san kirjoitti...

Mäkin ratkaisin vihjeet ja latasin fileet jo. Tosin kolmosvihjeeseen oli pakko hakea ravelrystä apua enkä mä vieläkään tajua, miten se vihje liittyy sen vastaukseen, mutta onpahan ratkaistu, perhana :)

Odottelen vielä vyyhdinpuita saapuviksi, en viitti alkaa keriä ilman niitä tuota pitsilankaa. Mun Da Vincistä tulee punainen :)

Lankakomero kirjoitti...

Taitaa olla sen pitsineulemallin nimi. Vitosta en keksinyt, ennen kuin katsoin sen ranskalaisen ketjun, jossa vihjattiin, että kyseessä on brittiläinen (en ole Pottereita lukenut).

Stricker kirjoitti...

Minä juuri tänään olen kuluttanut kallisarvoista maalausaikaa vihjeitten saamiseen, kun huomasin tuon poistopäivämäärän ... ei olis ollut toiveitakaan ilman apuja selvittää kaikkia vihjeitä!

shortoldlady kirjoitti...

I would LOVE to do this KAL but am too stupid to figure out where to go to download the files!!! Any pointers would be greatly appreciated - that shawl is beautiful!!!

Lankakomero kirjoitti...

shortoldlady: Here are the riddles and instructions to download:
http://www.belle-online.de/daVinci-riddles.html

Kristiina kirjoitti...

Kiitos vinkkauksesta, en ollut aiemmin missään törmännyt kyseiseen KALiin ja ilta meni vihjeitä miettiessä ja netissä surffatessa! ;) Mutta nyt on kaikki omalla koneella ja kunhan joskus olisi aikaa, niin voisi aloitella neulomistakin... siis kun ensin päättäisi, mitä lankaa käyttää! :D

AnneM kirjoitti...

voi mun jee... ihana huivi. Mut mitään en noista tajunnut vilkaisulla, täytyy yrittää kunnon yöunien jälkeen uudestaan...