24.1.2009

Inspiroidaan toisiamme!

Amma jakoi minulle tällaisen:


"Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin henkilöille, joita pitää tärkeinä, inspiroivina ja kannustavina itselleen."

Kiitos! Nyt on kyllä ihan pakko jakaa tämä eteenpäin kaikille teille, jotka osallistutte Kevätpäiväntasausyllätyshuivin knit-alongiin, sillä niin paljon saamani kommentit ja sähköpostit ovat inspiroineet ja kannustaneet.

I was awarded the Spreader of Love Award by Amma. I am passing it on to all of you, who have joined in my Vernal Equinox Shawl KAL for you have send me so inspiring and warm feedback!

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itselle suuresta inspiratiosta. Mulla on kaksi huivinalkua odottamassa kolmos vihjettä, täytyy tunnustaa että pieni odotuksen häivähdys jo pilkahti mielessä kun huomasin että olet päivittänyt blogia :D
Toisaalta jos koettaisi saada muut puikoilla olevat sitä odotellessa eteenpäin...

Matleena kirjoitti...

Kiitos, Päivi, sinulle itsellesi inspiraatiosta, jonka olet meille niin monelle aikaansaanut! ;)

Sini kirjoitti...

On muuten tulossa todella kaunis huivi! Mä oon tässä arponu että mistä langasta uskaltasin alkaa kokeilee sitä - kun mitään lankaa ei tunnu olevan ihan riittävästi - ku en millään malttas odottaa että annan itelleni luvan ostaa lankaa. Pah.

Matleena kirjoitti...

Kiitos, Päivi, sinulle itsellesi, kun järjestit meille niin ihanan inspiraation! ;)

Sinikka kirjoitti...

Kiitos,Päivi itsellesi ,kun viitsi järjestää meille niin ihanan inspiraation:)
En kyllä ole vielä itse kerinnyt aloitaa huivia,mutta jos tässä lähi päivinä yrittäis keritä aloittamaan.

Pirena kirjoitti...

Kiitos kuuluu nimenomaan suunnittelijalle. Näin ekakertalaisena tuntuu kivalta olla joukossa mukana. Jossakin jota minäkin osaan tehdä.

Ledu kirjoitti...

Kiitos, mutta kaikki kunnia kuuluupi Sinulle, joka jaksat inspiroida meitä neulojia ihanilla ohjeilla sekä järjestää "yhteisneulontaa".
Huivista tulee upea! Innolla odottelen seuraavaa vihjettä.

Satu H kirjoitti...

kiitos itsellesi upean huiviain vetämisestä! :)

Satu H kirjoitti...

ha! mikä typo! :D huivikal:in, siis. :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Älkää nyt noin kauheasti kehuko, kun ette ole vielä kaikkia vihjeitä nähneet. Ties miten kamalaa on tulossa...

stricker kirjoitti...

Kiitos myös itsellesi inspiraatiosta ja upeista ohjeista! Ja ei ole todellakaan kamaluuksia tulossa, ihan juuri olen valmis vihjeessä ja on upea. Tähän mennessä mun suosikkivihje :-).

Villa Lankala kirjoitti...

Kiitos Kevättasausyllätyshuivi-kalista ja aikaisimmista huiviohjeista!. Tertun olen tehnyt, Dragon Tailiin varaamani lanka menee Kevättasausyllätyhuiviin:-). Perässä ei meinaa tosiaan pysyä neulomalla, kun sinulta tulee niin ihania huiviohjeita. Tänään olisi tarkoitus neuloa Kevättasausyllätyshuivin kaksi vihjettä putkeen...Kiitos vielä kerran!!!.

Kaisa kirjoitti...

Minäkin tosi myöhäisherännyt täällä tulostelen vihjeitä... Josko sitä uskaltaisi kokeilla. Lankaa ei kyllä ole kuin 600 metriä... :/

katja kirjoitti...

Täällä jo odotellaan kuumeisesti uutta vihjettä.Aloitin ensin trekkingillä,mutta se ei olisi millään riittänyt.Purin molemmat kaksi vihjettä ja ostin pirtin kehräämön kampalankaa...sain juuri äsken valmiiksi molemmat vihjeet,ja voin vain sanoa että upea siitä tulee.kiitoksia siis kovasti.

Sinikka kirjoitti...

Minäkin mattimyöhäsenä päätin lähtee mukaan tekee tätä huivia ja eka kertaa oon mukana tällaisessa yhteisneulomuksessa. Eilenillalla neuloin yhtäputkeen kaks ekaa vihjettä,nyt ootellaan kolmatta.....

Tuula kirjoitti...

Päätin myös lähteä mukaan, tämä on eka huivi jonka teen tällä tavalla pitsineuleena ja tuntuu tosi kivalta. Kiitos Päivi aivan mahtavasta ohjeesta!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Olet tunnustuksen ansainnut! Minäkin aloitin tämän Kevätpäiväntas... - liian pitkä nimi: sanon aina vahingossa "Päiväntasaajahuivi" :). Kivaa on tämä, jännittää jo, mimmoinen mahtaa olla lopputulos! Tekeleeni löytyy linkistä http://pappipuikoissa.blogspot.com/2009/01/puikot-heiluu.html

Tupuna kirjoitti...

Kiitos Projektin vetämisestä. :)
On niin koukuttavaa neulomista, ettei miesmuistiin :)