28.1.2009

Nöyhdikkäät - Fluffy mitts

Tein taas yhdet kämmekkäät lilan Novitan Tangon ja Rondo Vauvalangan yhdistelmästä. Tango oli kakkoslaadun pussilankaa ja normaalia ohuempaa. 32 silmukkaa ja joustinneuletta kaksinkertaisella langalla 4,5 millin sukkapuikoilla, pituutta 25 cm, peukaloa varten kuuden silmukan aukko, yksinkertaista ja nopeaa. Vauvalankaa meni 27 grammaa ja Tangoa 36 eli yhteensä 63 grammaa. Noin vuosi sittenhän tein muutaman parin tällaisia vaaleanpunaisena ja vähän pitempänä.


I knit a pair of fluffy mitts. I used two different yarns together, fluffy Novita Tango and Rondo Vauvalanka. 32 stitches and 4.5 mm needles, 24 cm K2, P2 and 6 stiches wide hole for thumb. Yesterday I organized my stash again and found so many odd skeins that are perfect for fingerless mitts! Is there any cure for this addiction to fingerless mitts?


Sirpale jakoi minulle haleja, kiitos oikein paljon! Nyt en jouda lähettämään eteenpäin kenellekään erikseen tai myöhästyy ensi viikolla yllärihuivin seuraava vihje ja siitähän ei minulle haleja varmaankaan satelisi... Kaikille lukijoille siis

*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*
*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*
*Hali* *Hali* *Hali* *Hali*

*ISOHALI*

7 kommenttia:

Tikrun mami kirjoitti...

Näyttää hienolle. Tuo kuva pitää näyttää Tytylle (10v, innokas neuloja), joka on suunnitellut tekevänsä itselleen kämmekkäät, olisi ihan Tytyn tyyliä.

katja kirjoitti...

Kyllä me varmaan sulle halit jaettais vaikka ohje myöhästyiskin,ainoastaan siinä tapauksessa sulla olis kommenttiloota täynnä ihmetteleviä uteluja,innokkailta huivintekijöiltä = )

Tupuna kirjoitti...

Söpöt kämmekkäät. :)
Kiitos haleista ja rutistus sulle. :)
Nyt on huiviin saatu vihjeet neulottu. Kiva tulee, malttamattomana odottelen uutta vihjettä ja utelen, monessako vihjeessä loppu paljastuu?

Tosi selkeä ja hyvä ohje. :)

Villa Lankala kirjoitti...

Sinä saat hali ihan kaikissa tapauksissa:-). Huivia on ollut kiva neuloa. Tämä kolmas vihje on ollut tosi hyvä siihen pitää keskittyä. Lisäksi mukavaa on ollut silmukkamäärän ilmoittaminen vihjeen loputtua. Ohje on erinomainen!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiitos! Suunnittelin ensin, että vihjeitä olisi kuusi, mutta tuon kuudennen taidan jakaa kahteen osaan eli todennäköisesti vihjeitä tulee olemaan seitsemän.

Pirena kirjoitti...

Kivat ja kauniinväriset kämmekkäät.
Voi kyllä on ihanaa neuloa sitä huivia sun vihjeillä. Siinä on jotakin, mikä tuntuu jännemmältä kuin onkaan.Ei yhtään kaduta, kun hyppäsin mukaan. Kiitos sulle Päivi kun jaksat meille tällaista kivaa järjestää.

Anonyymi kirjoitti...

Yeh! Mukaan hyppäsin minäkin, siis kevätpäiväntasaus KAL juttuun, hyvin ehdin ottamaan teidät kiinni!