16.5.2009

Oranssia äitylille


Nähtyään minun tummansinisen Amphitriteni äitikin halusi itselleen vielä toisen Amphitriten, yksivärisenä. Tämä on onneksi pidennettyjen silmukoiden ansiosta nopeatekoinen malli, joten kolmessa illassa valmistui oranssi keeppi ohuesta villalangasta. Tämä värisävy on taas niitä, jotka saavat toiset säteilemään (äiti) ja toiset näyttämään kasvoiltaan omituisen värisiltä (minä).


My mother saw my dark blue Amphitrite Capelet on me and wanted plain coloured orange one for herself. I'm happy this is so quick knitting pattern, thanks to elongated stitches. In three days it was finished. I have now made four of these, two for myself and two for my mother. This is so lovely to wear over sleeveless tops.


Sitten ritvis haastoi minut kertomaan tuntomerkkejä.

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. KOKO: nelisen senttiä vuoden 2005 tilastojen mukaista suomalaisten naisten keskipituutta pitempi eli senttiä vaille 170 cm; painoindeksi tällä hetkellä 23,5; pitkät kädet ja jalat, minkä vuoksi näytän pidemmältä kuin olen; vartalotyyppiä Y

2. NÄKÖ: olkapäille ulottuvat tummat, kastanjanruskeat hiukset, joita tykkään sävyttää hieman luonnollista sävyään tummemman ruskeiksi, sillä hiuksissani oleva punapigmentti ei oikein sovi yhteen ihoni punertavan pohjasävyn kanssa; nenä suora ja nenän alla oleva ns. "räkäränni" hyvin muodostunut; silmät suuret, kuten niiden alla olevat silmäpussitkin

3. VAATTEET/LISUKKEET: Kotona jotkut joustavat trikoo- tai puuvillahousut, t-paita ja/tai collegepusero tai villatakki, muuten farkut tai puuvillahousut ja yläosassa yleensä jokin itsetekemä neulepusero tai -takki. Vaatteeni ovat vihreitä, punaisia (peruspunainen, fuksianpunainen, hot pink), sinisiä ja liloja. Ruskea-, oranssi- tai keltasävyisissä vaatteissa minua ei tapaa. Paljain varpain olen kotona aina, kun vain on tarpeeksi lämmintä.

4. LUONNE: itsepäinen jankkaaja (äitin kuvaus minusta), joissain asioissa huolimatonta hällä-väliä-tyyppiä ja toisissa taas pikkutarkka, persoonallisuustyypiltäni olen INFJ ja enneagrammin mukaan vitonen eli tarkkailija

Tämä on tainnut jo kiertää niin monilla, että en ala etsimään niitä, joille tämän voisin eteenpäin heittää, mutta ottakaa mukaan ketkä haluatte.

11 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Hei,minäkin olen INFJ!

TiinaR kirjoitti...

Ihanan kesäisen värinen neule :)

Soili kirjoitti...

Kylläpä on ihana keepi :)
Olen säästänyt mallin,tekee mieli tehdä.
Täytyy löytää sopiva lanka.

Seijasisko kirjoitti...

ihan äitienpäivälahja.<3

Seijasisko kirjoitti...

Ihana äitienpäivälahja.<3

Villasukka kirjoitti...

Hih, sinä ja Mau-Mari olitte ihan oikeassa huovutusarvauksissa, tunnette minut liian hyvin.

Näppi kirjoitti...

Millonkahan sitä ehtis tehä itelleen tuon ihanaisen keepin...

Tupuna kirjoitti...

Oletpa nopeesti tehnyt kauniin keepin. :)

Päivi kirjoitti...

Onpa kaunis keeppi! Tuokin pitäisi kokeilla:)

Pirjo kirjoitti...

Ihana keeppi - ja kiitos ohjeesta, täytyy ehdottomasti kokeille! Linkitin sinut blogiini...otin napinkin!

Joana kirjoitti...

Güzel bir model, rafine edilmiş ve güzel.
Joana