22.6.2010

Hitaat kiireet

Enpä paljon ole ehtinyt neuloa. Tummansinisessä puuvillapuserossa on menossa etukappale, hihat ja takakappale on valmiina. Etukappale jakautuu kahtia heti helmaosan jälkeen, vähän niin kuin puseron ja takin välimuoto. Ohjeen mukaan etukaitale neulotaan erillisenä ja ommellaan sitten kiinni etukappaleen etureunoihin, mutta minä oikaisen ja teen sen samalla kertaa. Ohjeen mukaan puseroon tulee huppu, jonka reunaan etukaitale myös kiinnitetään. En vielä tiedä, teenkö hupun vai en. Helman joustimen vaihdoin samaan pitsineuleeseen kuin hihansuissakin.


The front piece of my cotton pullover on the needles. It is divided right after hem part, which is ribbed in the original pattern, but I used the same lace pattern as the sleeve cuffs have. The pattern has a separate front edging, which is sewn in its place afterwards, but I think it's easier to knit it at the same time with the front piece.

Nöpö fights with mosquitos. And there are lots of them this year.Nöpö taistelee hyttysten kanssa, joita tänä vuonna tosiaankin riittää.

Unikeko-Tuppoa laiskottaa.


Tuppo is our sleepyhead.

4 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen katzeista;) kuten myös neuleesta, väri on herkullinen.

Sini kirjoitti...

Ahhaha, Nöpö varasti kaiken huomion tässä postauksessa =D. Ihana!

Pirjo kirjoitti...

Hienoja kissakuvia! Ja neuleesta, toki - taisivat tosiaan varastaa postauksen..

Toivottavasti ei ihan niin paljon hyttysiä luvastta kuin ilmeestä voisi päätellä.

pirle kirjoitti...

Kylläpä näyttää taitoa vaativalta tuo pitsin neulominen, meikäläisellä vain haavelistalla...