6.6.2010

Lehtiraitatoppi

No niin, eilen vihdoinkin sain vaaleansinisen lehtiraitatopin valmiiksi. Koko ja mallihan on sama kuin pellavalangasta äidille neulomassani, mutta tiheydeksi tuli 22 silmukkaa. Pellavaisessa tiheys oli 15 s/10 cm ja sitä myötä silmukoita melko lailla vähemmän. Tällä kertaa neuloin etu- ja takakappaleet erikseen. Pirta Carita -puuvillalankaa meni 298 grammaa ja puikot oli 3,5 mm. Pidin kyllä enemmän tuosta kevyemmästä pellavaversiosta, mutta eiköhän tällekin ole käyttöä.


Miehen eilen ottamat kuvat jouduin rajaamaan tiukasti, sillä hänen näkemyksensä edullisesta kuvakulmasta, ja siitä milloin pusero on hyvin päällä, poikkeaa jostakin syystä aika lailla omastani. Muistin taas, miksi en useammin pyydä miestä kuvaajaksi. Tuttua varmaan monelle muullekin.


Light blue leaf row top for myself is now finished. It's similar as the linen one but with a different gauge (linen 15 sts/10 cm, this one 22 sts/10 cm) and with 3.5 mm needles. This cotton yarn version is ok, but somehow I like more of that airier linen one.

12 kommenttia:

Monika kirjoitti...

I LOVE this version! The other one was too see through. This looks so perfect, almost like store bought. I like the simple, but elegant style.

pirle kirjoitti...

Hyvä ratkaisu tuo pitsikuvio keskellä; kaunis lopputulos.

Katju kirjoitti...

Kaunis!

Pirena kirjoitti...

Miksiköhän minä en voi uskoa, että pusero on nätti, vaikka siinä ei olekaan kuin yksi pitsiraita sileässä neuleessa. Täytyy aina yrittää saada koko pusero pitsistä.

Mari kirjoitti...

Kaunis pusero! :)

Juu, tuttu juttu tuo kun on mies kameran takana. Ensinnäkin niitä kuvia ei voi ottaa kuin sen tasan yhden, sitten se otetaan sellaisesta kuvakulmasta, joissa tissit näyttää järjettömän kokoisilta, eikä taatusti mies ymmärrä huomauttaa, jos rintsikan olkaimet vilkkuvat paidan alta tai kaulakoru on vinossa tai helma rutussa. Yksi kuva napataan ja siihen pitäisi olla tyytyväinen. ;)

Hyviä kuvia nuo on, vaikka oletkin joutunut rajaamaan. :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Mari, just nimenomaan tissit näyttää jostain syystä kaikissa kuvissa aivan valtavilta ja aina joku kohta on rypyssä tai vinossa. Sitten vielä kauhea väittely siitä, mistä suunnasta ne kuvat pitäisi ottaa.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kaunis toppi =D

Diina kirjoitti...

Yksinkertaisen kaunis pusero!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kaunis!

Ei kait ne miehet putkiaivoillaan mitään ymmärräkään..! ;o)

Neili kirjoitti...

Jatkan kauniin tyylikkään puseron ihailua.

Hepsi kirjoitti...

Kaunis toppi!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis pusero, aivan ihana!