31.10.2010

Lokakuun viimeinen

Pari viikkoa sitten puikoilla ollut tekele on ollut purettuna jo viikon verran. Tein sen lankojen päättelyä vaille valmiiksi, ja ei siinä oikeastaan mitään vikaa ollut, ei vain ollut minun juttuni. Haluan tuosta langasta jotain nimenomaan itselleni ihan sopivan värin takia.


That red mess I had on my needles two weeks ago... I must admit that I frogged it. There wasn't anything wrong with it, but it just wasn't my kind of thing, though the colour is one of my colours. I'll knit something else for myself using this yarn.

Now I'm knitting a pullover for my DH. I'm joining one strand of linen-cotton yarn (tex 76 x 2) and two strands of fine cotton yarn (tex 50 x 4) and knitting with 4.5 mm needles. It looks promising, but never know...Nyt on meneillään miesten pusero. Yhdistämällä yhden säikeen Linetta-puuvillapellavalankaa (tex 76 x 2) ja kaksi säiettä ohutta merseroimatonta puuvillalankaa (tex 50 x 4) sain sopivan paksuista lankaa 4,5 millisillä neulottavaksi.

Meillä päin ei ole lunta edellisten sulettua näkynyt.


It hasn't snow here since the last time.

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa tuosta puserosta tulossa komia.

ritva kirjoitti...

Eikö olekkin kiva noitten puikkojen kanssa touhuta,minulla on menossa kolmannet sukat en oikein viitsi mitään isompaa enään tehdä.

Pirena kirjoitti...

Nätti lanka purettunakin. Niin minäkin teen jollei tullutkaan hyvä. Sai siinä neuloessa ainakin ainakin tyydytettyä sen neulomisen tarpeen. Luulen että se on monesti tärkeämpää kuin se, että joku vaate valmistuu. Olisi tuolla muutama purettava kun ei jatku ja hyvä lanka sietää käyttää johonkin muuhun tarkoitukseen.

nappisieni kirjoitti...

Ihanat värit (varsinkin tuo punainen) ja maisemat! :)

Leena kirjoitti...

Päivi, kiitos :)

Vielä pähkäilen langan kanssa...

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiitos Enkuli ja nappisieni!

ritva ja pirena, näinhän se on, että neulominen on kivaa ja tärkeämpää kuin se lopputulos. Ihan surutta puran, jos en tykkää.

Leena, ole hyvä vaan!