19.12.2010

Some done

Kiitos vaan sekolankatsemppauksista! Nuo kirjavat vyyhdit eivät olleetkaan yhtään pahoja selvittää, olivat vain keskenään hieman solmussa, mutta sen jälkeen keriminen sujui ilman ongelmia. Lanka näyttää ja polttotestin perusteella on puuvillan ja viskoosin sekoitusta. Valkoisessa langassa sitten taitaakin olla enemmän vastusta, on sen verran ohuttakin.


I have already untangled those multicoloured yarn skeins I got on Friday and it was easier than I thought. Three skeins were just mixed together and after I got them separated it was almost as with normal skeins. But I bet it will be more nerve-racking with the white ones.

I knit one ornament star just to find out how its shape is done. It was simple and easy pattern to follow, though the star looks more complicated than is.Koristeet ja hyllyssä pölyä keräävät koriste-esineet eivät ole minun juttuni, esineellä on oltava käyttöä. Yhden koristetähden kuitenkin lankavarastossa olleesta hopealangasta neuloin, kun kiinnosti niin, miten muoto oli saatu aikaan. Yksinkertainen ja helppo malli, joka näyttää monimutkaisemmalta kuin on. Nyt sitten vain mietin, kenelle tuon tyrkkään.

Tein äidille joulukuun alussa pikkujouluhuivin lyhythapsuisesta komeron kätköistä löytyneesta langasta, ja se jäi silloin kiireessä kuvaamatta. Nyt muistin äidin luona käydessäni kuvata huivin, mutta mitat unohdin siitä ottaa. Käytin 10 millin puikkoja ja lankaa kului 125 grammaa. Mitään mallia en tuohon käyttänyt, tein vain reikäkerroksia ja lisäsin keskisilmukan molemmin puolin silmukan oikean puolen kerroksilla ja reunoissa joka kerroksella.


My mother needed a shawl to wear at Christmas party, so I made her a turquoise shawl using an old yarn from my stash. This shawl is knit with 10 mm needles and I just improvised it. There are yarnover rows and increasings are made before and after center stitch every other row and every row at the beginning and end of rows.

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kivan näköistä lankaa , hyvä kun sait selvittyä.
Tuo huivikin on nätti !

gail kirjoitti...

I'm sure your mother will love her shawl. I like your star too!

Pirena kirjoitti...

On se aina mukava saada halvalla lankaa, olkoonkin sitten vähän sekaisin. Minä olen jotenkin sen sortin sosialisti, että nautin tuommoisten sekasotkujen selvittämisestä. Vaikka monesti meinaa hermo mennä.

Pirjo kirjoitti...

Vähän aikaa luin, mitä on sekolan katsemppaus:D Ilmeisesti väsymystä, näin vuoden lopussa...

Mutta kiva lanka!

knitinsage kirjoitti...

hahaha! here's a link to a ravelry group just for knot-lovers like you ;-)
http://www.ravelry.com/groups/knot-a-problem

thank you for sharing the link to the star pattern -- very sweet!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis koristetähti ja tuo pikkuhuivi on lämmöllä noulotun näköinen.

Toivotan Sinulle rauhaisaa ja tunnelmallista Joulua.