1.3.2011

Dull light blue

Pyynnöstä neuloin minulle tuodusta Woolista vauvan romppeet. Garnstudion nuttuohjetta muuntelin ja vaihdoin siihen pitsireunukset omasta vauvan asu -ohjeestani.

Tossut ovat saumaton, nauhallinen ilman varren käännöstä oleva muunnelma vauvan asu -ohjeen tossuista. Päähine on Lil' Midi Bean -ohjeen mukaan tehty. Taisi olla neljäs tuolla ohjeella neulomani vauvan myssy.

Lanka olisi kyllä voinut olla hieman kauniimman vaaleansinistä. Mistä Novita oikein kaivaa noita ikäviä värisävyjä lankoihinsa? Kuvissa näyttää paremmalta, mutta luonnossa tässäkin langassa tylsin mahdollinen harmahtava vaaleansinisen sävy, joka ei houkuttele yhtään neulomaan. Vaaleansininen, kuten harmaakin, on väri, josta löytyy todella kauniita sävyjä tai sitten tällaisia tylsääkin tylsempiä. Vyötteessä luki: "Neulokaa minulle pehmein nuttu. Tehkää se Woolista." Minusta lanka oli kaikkea muuta kuin pehmeää...

Two weeks ago I was persuaded to knit a baby jacket, pants, booties and a hat. I modified Garnstudio's baby jacket pattern and changed its lace pattern to the lace pattern from my baby outfit pattern. Booties are a seamless modification of my baby outfit pattern's booties and the hat is knit following Lil' Midi Bean pattern. Yarn is Novita Wool, a little over 6 balls of it. The colour of this yarn looks better in the pictures, but is really dull grayish light blue IRL. Yarn also feels quite coarse, though it says on the label, that you'll knit the softest jacket for a baby using it... 

14 kommenttia:

knitinsage kirjoitti...

that baby may not be in the softest of outfits, but it will be the best-dressed baby around!

analogous to high heels for ladies? not comfortable, but good-looking? ;-)

Auli kirjoitti...

Mun kokemus Novitan vauvalangoista on samankaltainen. 80- luvulla kun neuloin omille vauvoilleni Novitan vauvalangoista ne olivat ihan erilaisia kuin nykyiset. Pehmeämpiäkin.

Anneli kirjoitti...

Voi miten suloiset vauvan asusteet.

helena kirjoitti...

Söpöt asusteet! Ja olen samaa mieltä Novitan värikartasta, laimeaa ja vielä vähän laimeampaa!

paivis kirjoitti...

Kaunis setti. Olen samaa mieltä kanssasi, että woolin vaalean sininen ei ole ollenkaan houkutteleva väri. Tänä keväänä on kauppaan tullut marjapuuron punainen, joka on kaunis. Vihreäkin on raikkaan keväinen.

MariJ kirjoitti...

Kaunis setti!

vekki kirjoitti...

Todella kaunis asukokonaisuus ja niin viimeisteltyä työtä!

Marleena kirjoitti...

Kyllä ne nätit on väristä huolimatta.

Maila kirjoitti...

Samaa mieltä kanssasi Novitan väreistä. Aina se sama vaal.punainen ja vaal. sininen. Ja eipä siinä laadussakaan ole kehumista. En neulo muuta Novitaa kuin 7-veikasta sukkia, kun siitä saa tänne maalle ja maalaistaloon kunnon saapassukkia töihin. Ja muut sukat sit kauniimman värisistä langoista. No joka tapauksessa ihanan asun olet neulonut vauvalle.

Pitsisukka kirjoitti...

Kauniit asusteet vauvalle!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kaunis setti =D

ritva kirjoitti...

Kaunis,söpö asuste vauvalle:)

Näppi kirjoitti...

Kaunis setti kaikesta huolimatta.
Mulla on menny kyllä hermo novitan lankoihin aikalailla myös. Harmi vaan ku kaappi on pullollaan novitaa, pakko ne on neuloa pois vaikka valamiiks jo tympii huono laatu karheus jne...

Hepsi kirjoitti...

Suloinen setti!