26.3.2011

Upea bloggaaja?

KirsiJ:ltä sain tunnustuksen. Kiitos Kirsi sinulle!

"The Gorgeous Blogger-palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat".

1. Milloin aloitit blogisi? 11.8.2005

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Blogini käsittelee pääasiassa valmistuneita ja valmistumassa olevia neuleitani ja neuleohjeitani, jotka ovat suurimmaksi osaksi pitsineuleita. Kuvissa ja kirjoituksissa vilahtelee usein myös kaksi kissaamme. Satunnaisesti saatan kirjoittaa aivan mistä tahansa mieltäni ilahduttavasta tai minua suututtavasta asiasta tai ilmiöstä.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? Jaa-a, enpä tuohon taida itse osata vastata.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halusin saada yhteyden muihin neulomista harrastaviin ja huomasin, että blogimuoto sopii tavallista kotisivua paremmin käsitöistä kirjoittamiseen ja niiden esittelemiseen. Halusin myös merkitä itselleni muistiin, milloin olen mitäkin neulonut.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin postailla useammin, mutta aina ei ehdi. En osaa tuosta vaan huitaista tekstiä ja kuvien kanssa saan aikaa kulumaan määrättömästi, sillä tykkään valokuvaamisesta ja kuvienkäsittelystä. Neuleita myös syntyy välillä nopeammin kuin ehdin kuvaamaan ja esittelemään. Ravelryn puolelle yritän kaiken kirjata projekteihini, mutta kaikkea en aina ehdi tänne päivittää.

Ja koska tuossa saatetekstissä lukee "viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat", niin jaan tunnustuksen eteenpäin teille, jotka omasta mielestänne sen ansaitsette, hih! Kaikki blogin omistavat vakikommentoijani ainakin olette tuon arvoisia.


KirsiJ awarded me with the Gorgeous Blogger Award. This award requires that I answer five questions.

1. When did you start blogging? On the 11th of August, 2005

2. What's your blog about? It's mainly about my knitting and knitting patterns and about our two cats of course.

3. What makes your blog special? I don't know, this is just one knitting blog among others, but personally this blog is important to me and all of you who have commented are very special to me.

4. What got you into blogging? I wanted to make notes what I have knit and when and a blog is a good tool for it. There were also more and more new knitting blogs then, and I wanted to accompany.

5. What would you like to change in your blog?
I would like to write more often, but time flies and I have noticed that more I knit less I blog and vice versa.


3 kommenttia:

gail kirjoitti...

Congrats on your blog award Paivi!!!

knitinsage kirjoitti...

congratulations on your award! i love hearing about how you got started with blogging, too.

keep it up, päivi! good job!

Huopatossunen kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta :). Tein itse saman johtopäätöksen tunnustuksen jakamisesta - joskus on kiva olla pilkunviilaaja kielioppiasioissa :D.