9.3.2011

Vielä yhdet ruudukkaat

Sain saumat viimeisimmistä ruututossuista ommeltua, ja nyt taitaa vähäksi aikaa tossujen neulominen riittää. Nämä viimeiset tein itselleni, ja kyllä täytyy sanoa, että ovat mukavat ja lämpimät jalassa. Käsityötä alusta loppuun.Yet one pair of Checkerboard Slippers, size 40. These ones are for me and they are really warm and comfy to wear.

8 kommenttia:

Tenna Draper kirjoitti...

Hi- thanks for posting this pattern link because I wasn't sure what it was called and lost the pattern years ago. Now I can make a few for my family,too!

Mammutti kirjoitti...

Kauniit tossut edelleen!
Noista käsityötunneista koulussa muutama sananen. Olen niitä kuuskytluvulla syntyneitä, mutta kunta oli peruskoulukokeilussa ja sitähäm silloin kävin pelkästään. Meillä oli ne kolme pakollista tuntia kahdeksanteen luokkaan asti ja sitten otin valinnaiseksi käsityön. Sukat tehtiin tietenkin ja ensimmäinen sukka koulussa, sen toisen äiti kutoi kotona. Olin jo kutonut niin paljon, että ilmeisesti käsialakaan ei äidin kanssa ollut kovin erilainen. Itse kudoin villapuseroa ja tylsän sukan kutomisen delegoin äidille. Muita mieleen jääneitä käsitöitä on esim. kakkosen puikoilla neulottu pitsihuivi, joka on edelleen tallessa ja kunhan muistan, niin kuvaan sen muistoksi. Nyt äitinä katsellessa tyttärien käsitöitä ja muistellessa omiani, niin kyllä silloin vaadittiin todella paljon verrattuna nykyaikaan. Tiedä sitten, mikä on hyväksi ja mikä ei. Koulu ei lannistanut (kuin hetkittäin) käsityöintoani, mutta ei se myöskään innostanut. Käsityöt mulla on ollut aina tekeillä ja niiden merkitys elämän eri tilanteissa on ollut välillä terapeuttinenkin. Käsitöiden tekoa pidän rikkautena ja rakkautena.

sylvi kirjoitti...

Lämpimän näköiset ovat, kyllä niitä passaa pitää jalassa.
Olet ahkera.

Marleena kirjoitti...

Kyllä noilla tarkenee!

Auli kirjoitti...

Noi on kyllä niin kivoja. Mulla vaan on nyt niin paljon kesken, ettei voi mitään uutta aloittaa...

Anneli kirjoitti...

Hauskan näköiset tohvelit :D

Voi , et tiedäkään kuinka tuollaiset kommentit helpottavat ja lohduttavat. Kun on tämmöinen arka ihminen, niin todella pelkää, ettei vaan tee mitään väärää.
Sydämelliset kiitokset Sinulle !

famu kirjoitti...

Tutut tossut,joihin mukavasti saa menemään langanloppuja.Täytyypä ottaa malli taas esille.

Jaana kirjoitti...

Nämä on erikoisen hyvät tossut. Olen myös tehnyt monta, monta paria. Käypä vilkaisemassa.