3.9.2011

Nirpulta

Nirppu antoi minulle vähän aikaa sitten tunnustuksen. Pitäisi vastata ja jakaa sitten tunnustus eteenpäin kymmenelle bloggaajalle. Tämä onkin jo niin kauan kiertänyt ja melkein kaikki on tainneet jo vastata, että en sitä sen kummemmin käy eteenpäin nimeämään. Kiitos, Nirppu!


1. Suosikkiväri: vaikea sanoa yhtä, mutta smaragdinvihreä tai kylmä tummanvihreä, puhdas punainen ja vähän fuksiaan vivahtava punainen, oisko se hot pink tai jotain sinne päin sekä tumma ultramariininsininen

2. Suosikkieläin: Kissa, tykkään myös siileistä ja sammakoista3. Suosikkinumero: 5, 6 ja 8 on kaikki kivoja

4. Suosikki alkoholiton juoma: tällä hetkellä vihreä gunpowder-tee, jonka seassa ginkgo bilobaa, irto sellainen tietenkin

5. Facebook vai Twitter? Twitter, vaikka senkin käyttö jää aika vähälle.

6. Intohimosi: Kai se sitten on pitsineuleiden neulominen, jos sitä intohimoksi voi sanoa, tai sitten valokuvaus, molemmat kuitenkin jotain, mistä tykkään ja joita ilman en haluaisi olla.

7. Saada vai antaa lahja? Antaa. Kiva on saadakin, jos lahjanantaja tietää mistä tykkään, mutta ennemmin olen lahjatta kuin vastaanotan valkoisen elefantin. Koriste-esineistä ja kukista en lahjoina pidä, mutta syötävät lahjat on kivoja (suklaa, juustot ym. gourmet-jutut) samoin kierrätyslahjat on ihan parhaita eli saada jotain, mille itsellä on käyttöä ja jolla toinen ei tee mitään.

8. Suosikkikuvio: joku pyöreämuotoinen

9. Suosikkiviikonpäivä: perjantai ilman muuta, perjantaina on aina paras tunnelma


10. Suosikkikukka: Idänunikko (Papaver orientale), tykkään myös mm. kurjenpolvesta (ihan luonnon versiosta ei jalostetuista), horsmasta, lemmikistä, kangasvuokosta, ohdakkeesta; varsinkin kurjenpolvesta ja horsmasta tulee mummi ja lapsuuden kesät mieleen.

1 kommentti:

Tintti kirjoitti...

Mä ilahtuisin, jos saisin valkoisen elefantin. Mieluusti ei elävän :-)