14.4.2012

Lisää neliötä - More squares

Ehdinpä vihdoin esittelemään jo jonkun aikaa sitten valmistuneen kolmannen Floral Lace -takin. Lankana Novitan Tennesseetä, jota yhtä palaa kohti meni noin 36 grammaa ja kaikkineen 465 grammaa. Tennessee on hieman ohuempaa kuin aiempien takkien langat, joten palakoko on pari senttiä kantiltaan pienempi, ja takistakin tuli pienempi kuin edeltäjänsä. Tällä kertaa tein kaula-aukon kuten ohjeessa, jätin vain kaulusosan pois, kun resoreihin käyttämäni lanka ei leveämpään resoriin riittänyt, juri ja juuri sain silmukat pääteltyä. Enpä usko, että tämäkään jää viimeiseksi tällä mallilla tehdyksi, sen verran on vielä sopivia jämälankoja kaapissa, ja neliöiden neulominen aika koukuttavaa.


My third Floral Lace jacket is made of Novita Tennessee cotton yarn with 3.5 mm needles, so it's a little bit smaller than earlier versions (a size of one square is 26 cm x 26 cm versus 28 cm x 28 cm).

Then I knit a pair of socks, just plain basic socks for a child, size 32.Yhdet 32-kokoiset sukat sain torstaina valmiiksi. Ihan tavalliset perussukat ilman sen kummempia ohjeita.

Ja taas on puikkohässäkkääkin odottelemassa kahta viimeistä palaa. Siis neliölinjalla jatketaan, vaikkakin eri mallilla.A mess of circulars and attached lace squares waiting for finishing.

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköinen jakku. Tuota haluaisin itsekkin kokeilla tehdä, laitanpa ohjeen talteen. Kiitos vinkistä :)

Tintti kirjoitti...

Kaunis tuo keskeneräinen. Pitää tulla kohta kuikkimaan joko on valmista :-)

Näppi kirjoitti...

Ompas herkullinen väri tuossa keskeneräsessä neuleessa.

Sartsa kirjoitti...

Kivan näkönen neuletakki. En oo koskaan kokeillu neuloa noin neljällä puikolla, en siis pöytäliinaakaan, vaikka joskus on käyny mielessä.

Pirena kirjoitti...

Hyvä vihreä ja koukuttava pitsineule.