18.8.2005

Tunnustuksia komerosta I-II

Kaksi viikkoa sitten Lidlissä oli tarjouksessa puuvillalankaa 2,99 euroa/150 g (kolme 50 gramman kerää per pakkaus) eli noin 19,95 euroa kilo. Laitoinpa Heinolassa melkein Lidlin vieressä asuvan äitini heti aamusta asialle, koska meiltä on Lidliin kuutisenkymmentä kilometriä ja tuona kyseisenä päivänä ei asiaa kaupunkiin ollut.

Lankaa oli mainoksen mukaan ainakin mukavan sinistä ja valkoista ja melko ohuehkolta näytti eli siis juuri sopivaa minulle. Noh, äiti haki minulle 4,8 kiloa lankaa (kahta eri sinistä, valkoista, luonnonvaaleaa ja aprikoosia). Lankaa oli kahta eri laatua, merseroimatonta 76 %:sta puuvillaa, jossa 24 % viskoosia (120 m/50 g) sekä merseroitua, kammattua 8-kertaista 100 %:sta puuvillaa (100 m/50 g). Lankaa ei ollut jäänyt kuin muutama paketti liikkeeseen jäljelle, jotka nekin olivat menneet seuraavaan päivään mennessä.


Viime viikolla kävin hakemassa langat äidiltäni ja olin iloisesti yllättynyt erityisesti tuosta merseroidusta langasta, hinta-laatusuhde vaikuttaa erinomaiselta. Lanka on saksalaista ja valmistajan kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.zettl-adelsried.de/.

Nyt tulee sitten se toinen tunnustus: Tänään kävin Kouvolan Lidlissä ja sielläpä olikin vielä lankaa jäljellä, vaikka tarjouksesta oli jo 2 viikkoa aikaa! En voinut olla ostamatta lankaa lisää! Mukaani lähti kaikki siniset ja valkoiset puuvilla-viskoosilangat yhteensä 1,8 kg. Halukkaille tiedoksi kauppaan jäi silloin vielä ainakin beigeä, vaaleaa oranssia, valkoista ja haaleansinistä lankaa.

5 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Tervetuloa bloggaamaan! Aivan ihania töitä olet tehnyt ja ihanaa, että on muitakin, jotka ostavat kaikki näkemänsä halvat langat, vaikka varastot ovat pullollaan entisiäkin! T.Nimim. omissa varastoissa yli 40 kiloa lankaa ja lomareissulta tuli jälleeen mukaan kuutisen kiloa, mm. Korialta iso kauppakärryllinen pussilankoja :-)

Lankakomero kirjoitti...

Lankaahan ei koskaan ole liikaa!

Villapallo kirjoitti...

Mä tiesin että olisi pitänyt mennä Lidliin silloin puuvillalankatarjouspäivänä, mutta laiskotti. Nyt harmittaa!:-/

Johanna kirjoitti...

Lidlissä on aina syksyisin myynnissä myös villalankoja. Värejä on aika useita ja lanka on kestävää. Anoppini kutoo niistä sukkia; eivät nuukkaannu ja ovat pehmeitä iholle. Ite en oo eksyny lidliin kyseisenä päivänä, ja langat on kuulemma menny ensimmäisen puolen tunnin aika..

Lankakomero kirjoitti...

Riippuu vähän paikkakunnasta, miten äkkiä Lidlin langat loppuu. Heinolasta on aina loppunut samana päivänä, mutta Kouvolassa ei ole niin suurta menekkiä, johtuneeko Novitan tehtaanmyymälän läheisyydestä. Onneksi äiti asuu Lidlin vieressä ja voin käyttää häntä lanka-agenttinani tarvittaessa.