15.9.2005

Terveisiä Korialta!

Kävinpä eilen pitkästä aikaa Korialla Novitan myymälässä. Pussilankoja oli pari häkillistä.

11,75 euroa/kilo maksavissa pusseissa oli reilusti valkoista, aprikoosia ja vihertävänturkoosia Lily-lankaa sekä mustaa ja ruskeaa Poppia ja Isoveli-lankaa, jos oikein muistan, paksuja lankoja kuitenkin.

Moniväristä Hippya oli valmiiksi hinnoitelluissa pusseissa 3,50 euroa/kerä. Valmiiksi hinnoitelluissa pusseissa oli myös paljon ainakin sinistä Tahitia, muut värit eivät jääneet mieleeni. Tahitin hintaa en muista.

19,90 euroa/kilo maksavista pusseista löytyi mm. puna-valkoista Samos Lollipoppia, paljon Ainoa eri värisenä, tummanvihreää Woolia, vaaleanpunaista Nallea, 7 Veljestä, sinistä Tangoa. Hyllyssä oli Butterflyta 1,90 euroa/kerä.

Hyllystä ostoskoriini hyppäsi tummansinistä, vaaleansinistä ja hennon vaaleanvihreää Butterflyta, joista varsinkin tummansinistä olen jo kauan havitellut. Pussilangoista ostin sinistä Tangoa, 7 veljestä ja 600 grammaa vihreää virkkauslankaa, josta aion neuloa pitsiliinoja.


7 Veljestä Raitaa oli 300 gramman pussissa vain kuvassa näkyvä kerä, loppu oli ruskeaa ja punaista. Teen tuosta Raidasta yksivärisen tummansinisen kanssa sukat. Kuvaan mukaan itsensä tunkenut Tuppo-kissa innostui erityisesti sinisestä Tangosta, vaikka tässä haisteleekin Raitaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen katsellut kauniita neulottuja liinojasi. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa. Omani opettelin tekemään joskus yläasteella, käsityöliikkestä saamassani pussissa oli ohje ja siitä vaan. Hieno tuli.
Piiku

TiinaV kirjoitti...

Kunnioitettavaa lankahamstrausta... Onnittelut! ;D

Lankakomero kirjoitti...

Melkein 4,8 kg tuli ostettua... Menin sukkalankaa hakemaan.