26.10.2005

Viimeisimmät huivit - My latest shawls


Huivi mustasta akryyli-viskoosi-puuvillasekoitteesta ja ohuesta hopeanvärisestä langasta 8 mm:n puikoilla, langanmenekki 240 grammaa, josta reilu 40 grammaa hopeaa, korkeus 90 cm ja leveys 170 cm.

Pictured above is my black and silver shawl knit with 8 mm needles, own design.


Edellistä pienempi huivi mustasta ja hopeasta keinokuidusta 7 mm puikoilla, langanmenekki 115 g, josta vajaa 40 g hopeaa, korkeus 70 cm ja leveys 150 cm. Mallit molempiin huiveihin jälleen omaa Sateenkaarihuivin mallia muuutellen.

The smaller black and silver shawl is knit with 7 mm needles, own design.


Tällä kertaa Nöyhtä-kissa toimi linssiluteena.

Our other cat Nöyhtä couldn't resist camera.

Muutamaa kerrosta vaille on puikoilla vielä yksi Sateenkaarihuivi monivärisestä langasta, sitten se lanka onkin loppuun neulottu. Mystery Shawl kakkosen neljättä vihjettä en ole vielä aloittanutkaan, ehkä huomenna pääsen sen kimppuun.

7 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Juhlavia, hienoja neuleita ! Olisi helppo kuvitella tuollainen harteille teatteriin tai pikkujouluihin, mutta mistä ohjeet ? Omasta päästä ?

tinna kirjoitti...

No hei! Kahdeksannella luokalla vasta ekan kerran opeteltiin neulomista..onhan se näin kun ajattelee niin aika myöhään! Teillä on sulonen kissa! :)

AnneM kirjoitti...

Upeita huiveja!

Lankakomero kirjoitti...

Meri: Saatan joskus tulevaisuudessa laittaa ohjeet huiveihin, kunhan ehdin ne kirjoitella. Mutta ihan lähiaikoina tuo ei tapahdu...

Lankakomero kirjoitti...

tinna: meiltä löytyy kaksi suloista kissaa, katsopa http://lankakomero.blogspot.com/2005/08/kissat-on-kivoja.html

irja kirjoitti...

Kuten jo Meri totesikin juhlavia on! Mutta minäpä laitan huomisiin juhliin sen neulomasi pitsitopin. Sitä ei tarvi edes huivilla peitellä, kun on niin hieno!

Mielitty kirjoitti...

Todella kauniita. Minäkin haluan pitsihuivin. Edelleenkin.;)