18.1.2006

Kuunneltavaa netissä

Jos tv:stä ei tule mitään katsomisen arvoista, on kiva neuloa ja kuunnella Ylen puheohjelmia netin kautta.

Eilen sattui radio olemaan auki, kun sieltä tuli hyödyllistä kuunneltavaa vanhan talon ostaneille tai sellaisesta haaveileville eli Kattolyhdyn tämän viikkoinen ohjelma. Ohjelman alussa oleva hölmöläistarina oli mainio... Asiaa sivuten olen itsekin usein ihmetellyt, mikä saa ihmiset vaihtamaan esim. tiiviistä kunnon puusta olevat ikkunanpuitteet uusiin mauttomiin alumiinisiin ja vielä maksamaan siitä itsensä kipeiksi! Vanhaa taloa ei kannata korjata pilalle!

Kattolyhdyn "Vanhasta parempi kuin uusi" tulee radiosta uusintana su 22.1.06 klo 21.10-21.55 ja on myös netistä kuunneltavissa, mutta ilmeisesti vain ensi viikon tiistaihin asti. Suora linkki Kattolyhdyn viimeisimmän ohjelman Real Audio-tiedostoon http://ra.yle.fi/ramgen/yleradio1/ti_1215.rm.

Ylen sivuilta löysin myös jo viime syyskuussa radiosta tulleen dokumentin Pakko kirjoittaa eli ohjelma bloggaamisesta.
"Mikä on blogi? Kun sellaisen aloittaa, siihen voi jäädä kiinni. Tai ainakin on syyllinen olo, jos ei kirjoita."

Yle Radiosoittimella
voi kuunnella monien Ylen radiokanavien juuri nyt menossa olevaa ohjelmaa tai arkistoituja ohjelmia.

2 kommenttia:

Lea kirjoitti...

Minä kuuntelen lähinnä kirjoja kutoessani. Muuten kuuntelen kyllä mielelläni puheolhjelma radiosta, mutta lähinnä vain ulkona liikkuessani. Joskus täytyy kyllä jatkaa kuuntelua ohjelman loppuun asti.

KristiinaS kirjoitti...

Niinkuin Lea minäkin kuuntelen kirjoja neuloessa. Radio-ohjelmat kuuntelen livenä, radio aina auki kun tuota töllötintä ei ole eikä tule.