27.2.2006

Purkuun meni...

Menin sitten tekemään kietaisumalliset etukappaleet siniseen takkiin ja eihän se sovi minun vartalolle ollenkaan. Kaula-aukko olisi saanut olla syvempi ja reikärivien suunnanvaihdos pari senttiä alempana. Nyt jää omituisesti hieman rintojen päälle eikä asetu niiden alle ja se ei oikein imartelevalta DD-kuppikoossa näytä. Tarjoan takkia ensin äidille ja jos ei sillekään istu paremmin, niin puran etukappaleet ja muutan ne ihan tavallisiksi.


No, ei muuta kuin uutta matoa koukkuun...

4 kommenttia:

Mitz kirjoitti...

I like this one, where have you found the pattern?

Lankakomero kirjoitti...

The pattern is from Interweave Knits Summer 2003, but I made full lenght sleeves. The pattern doesn't fit properly, the side seams forms a peculiar bags because side increases stops at the same place when you change the direction of the diagonals. I wouldn't recommend this pattern to anyone.

maryanne kirjoitti...

Tosi kivan näköinen neule. Ilmeisesti et viipynyt tuon neulomisessa kauan. Milloin ihmeessä ehdit neuloa,montako tuntia päivässä neulot kun saat noin paljon aikaan?

Lankakomero kirjoitti...

Neulon lähinnä iltaisin tv:tä katsellessa, ehkä noin kolmisen tuntia päivässä. Olen aika nopea neulomaan, esim. 50 grammaa/100 metriä nelosen puikoilla neulottavaa lankaa kuluu noin tunnissa.