21.3.2006

Kaikenlaisia unia

Sain vihdoinkin Butterfly-neuletakin valmiiksi. Lauantai-iltana tuli toinenkin hiha valmiiksi ja eilen sitten ompelin sivu- ja hihasaumat. Lankaa meni karvan verran vaille 600 grammaa. Kuvan laitan, kunhan saan sen itseni tai jonkun muun päällä kuvattua. Pääsee päällä paremmin oikeuksiinsa kuin tasona kuvattuna.

Sunnuntaina sitten aloitin äidin tutulle lupaamaani pitsineuleista puuvillaponchoa. Tuttu oli nähnyt äidille tekemäni ponchon ja halusi itselleen samanlaisen mutta luonnonvalkoisen. Poncho taitaa tulla hapsuja vaille valmiiksi jo tänään. Eli nyt alkoi taas neulominen sujumaan. Ei oikein palmikot inspiroineet minua.

Viime yönä näin kaikenlaisia neulomiseen liittyviä unia. Ensimmäisessä unessa löysin sohvatyynyjen alta siellä kuukausia pingottumassa olleen vauvan nutun ja housut sekä lasten ruskean neulehaalarin ja lisäksi vielä kasan neulomiani pipoja sängystä patjan alta. Olin unessa oikein iloinen löydöistäni tyyliin, enpäs muistanutkaan, että olen tällaisiakin neulonut. Tosiasiassa en juuri sellaisia olekaan neulonut.

Sitten toisessa unessa suomalaisiin neuleblogeihin mukaan päästäkseen oli tehtävä kirjallinen hakemus, joka piti ihan kynällä täyttää ja etanapostilla lähettää. Hakulomakkeessa oli kaikenlaisia tehtäviä, joihin piti vastata. Yhdessä tehtävässä oli katkelmat kahden eri neuleblogin teksteistä (taisi olla toinen Villasukan blogista) ja niistä sitten kysymyksiä luetunymmärtämistehtävien tapaan. Olin juuri täyttämässä lomaketta, kun mieheni tuli paikalle ja antoi minulle muovipussillisen kerimätöntä meleerattua vaaleanpunaista puuvillalankaa, jonka hän oli minulle Korialta ostanut. Kun kysyin, että paljonko tätä lankaa on, vastasi mieheni, että siinä on nahkatakin painon verran... Oli kyllä ihan kivan näköistä lankaa, huolisin sellaista tosielämässäkin.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Voi ei! En minä sentään kenenkään uniin halua tulla kuulustelemaan, vaikka noita luetunymmärtämisiä kieltämättä töissä tuleekin pidettyä...Hauska kuulla ;)

pirjetta kirjoitti...

Voi miten kaunis poncho. Mistä tuon ohjeen löysit, vai teitkö ihan oman mallin mukaan? Odotan jo innolla kuvaa butterfly-neuleestasi.