11.3.2006

Miesenergiaa neulomiseen

Viisikymppisen amerikkalaisen miehen neuleblogiin eksyin eilen Men knit.netin kautta. Herra on värjännyt lankoja Kool-Aidilla, neulonut pipoja, tehnyt itse virkkuukoukun, tilkkutöitäkin on harrastettu ja rukkikin löytyy. Lisää miesten neuleblogeja löytyy Men Who Knit -blogiringistä. Miksiköhän tuolla oli mukana joitakin naistenkin blogeja?

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tuolla blogissa tuo sateenkaarivärjätty lanka oli hienoa. Ei ole montaa suomalaisen miehen ylläpitämää neuleblogia tullut vastaan, onkohan niitä olemassa???

Anna Amnell kirjoitti...

Käsitöitä tekeviä miehiä on. Eräs ystävämme on solminut upeita ryijyjä.

Lankakomero kirjoitti...

Minunkin tuttavapiiristä löytyy mies, joka pari vuotta sitten opetteli kehräämään netistä löytyneiden ohjeiden avulla. Vasenkätinen mieheni on neulonut parit todella siistit sukat (nivelvaivojen takia jäi noihin muutamiin) ja osaa ommella koneella (verhoillut mm. pari tuoliamme ja parit autonpenkit) ja neulekoneella ja kerran virkkasi kukka-amppelin kalastajalangasta, kun sellaiselle oli tarve. Suvustamme löytyy myös jo edesmennyt Pelle Peloton, josta kerron joskus myöhemmin. Muistan, että joskus 60-luvun lopulla oli jossain lehdessä juttu näyttelijä Leo Jokelasta, joka harrasti neulomista.