31.3.2006

SaialillesalvLuonnonvalkoinen poncho on saanut hapsut ja pääsi vielä uudelleen kuvaan. Kuvausassistentti tosin oli vähän laiska ja osa hapsuista sojottaa miten sattuu. Vaaleansiniset ponchot ovat hapsuja vaille valmiit ja niistä kuvia sitten vasta hapsujen kanssa. Kymmenen hapsua olen toiseen ponchoon kiinnittänyt, 120 hapsua pitäisi yhteensä saada aikaiseksi. Yli puolet hapsuista olen sopivan pituisiksi cd-kotelon avulla jo mitannut ja leikannut.

Edellisen postauksen sormenpääjuttuun vielä sellainen lisäys, että erinomaista paranemista nopeuttavaa voidetta haavoihin ja hiertymiin löytyy tosi edullisesti Tallinnan apteekeista eli kehäkukkavoidetta (Unguentum Calendulae, saialillesalv). 30 - 40 gramman putkilon hinta vähän apteekista riippuen parinkymmenen kruunun molemmin puolin. Kannattaa lisätä ostoslistalle Tallinnaan matkatessa.

Lisätietoa kehäkukan parantavista ominaisuuksista löytyy esim. Yrttitarhan kehäkukkasivulta ja Tohtori.fi:stä

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Lainasin tuosta tuon tekstipätkän voiteesta novitaklubin keskusteluun kun olemme huomenna joukolla menossa Tallinnaan. Kiitos vinkistä.

eusu kirjoitti...

Kyllä on todella kaunis tuo Ponzho!

Teija kirjoitti...

Niinpä onkin meidän kissat kuin kloonatut, totta ! Ihania kuvia siellä kisugalleriassa. Ja hienoja käsitöitä,varsinkin pitsineuleet on tosi nättejä.