4.4.2006

Siniset ponchot


Sain lauantai-aamuna hapsut valmiiksi sinisiin ponchoihin. Odottelin aurinkoista päivää, että saisin kunnon kuvan ponchoista, mutta eipä ole aurinko näyttäytynyt moneen päivän, joten en jaksa enää odotella kaunista ilmaa. Toinen ponchoista on pari senttiä kapeampi ja lyhyempi kuin toinen. Lankaa meni ponchoihin yhteensä 730 grammaa.


Inspektorit saapuivat myös paikalle.


Menossa puikoilla on toppi tummansinisestä ja valkoisesta Butterflysta pitsineulepalmikkoneuletakin seuraksi. Takakappale valmiina, etukappaleesta puuttuu kymmenisen senttiä.

12 kommenttia:

Mermaid kirjoitti...

Kauniita ponchoja (ja kissoja)!

Riikka kirjoitti...

Joo ponchot on tosi kivat ja kissat söpöjä. Yhtään ei ole utelias, varsinkaan tuossa alemmassa kuvassa, meidän kissa tulee heti mieleen.

golden kirjoitti...

Upeita ponchoja ja niin kaunis sininen väri!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Todella upeita pitsisiä juttuja sulla. Kissasi ovat sööttejä!

Evelin kirjoitti...

Ihania ponchoja. Tuo sininen väri kyllä sopii noihin tosi hyvin. =)

Ja ihania nuo kisut. Oikeita linssiluteita. =)

Susanna kirjoitti...

Ihana sininen! Lempivärini..

Huvittaa tuo kuva, jossa kissa istuu mielenosoituksellisesti ponchon päällä :))

Feelix kirjoitti...

Todella kauniin sinisiä ponchoja. Ja aivan ihania ja suloisia mustavalkoisia kissoja! Kuvissa näkyy hyvin, miten kissat vaativat huomiota - tahtovat ihan selvästi yhtä paljon huomiota kuin tehdyt ponchot :D Mullakin on kokemusta mustavalkoisesta maatiaiskissasta, joka aamuisin tykkäa tulla köllöttämään sanomalehden päälle niin, että lukeminen on vaihdettava oitis kissan paijaamiseen ;-)

Sari kirjoitti...

Ihanat pontsot. Inspektorit olivat varmasti tyytyväisiä näkemäänsä.

miu kirjoitti...

Tosi kauniit nuo pontsot!

KatiO kirjoitti...

Kyllä on upeita! Aivan ihania! Oletko tehnyt omalla ohjella vai mistä noiden ponchojen ohjeen saisi? Mahtavia!

Lankakomero kirjoitti...

Katio: Ponchojen 1. ja 3. pitsineule on otettu elann.comin Victorian lace ponchosta http://secure.elann.com/ShowFreePattern.asp?Id=101024. Keskimmäisen pitsineuleen vaihdoin toiseen, mutta luonnonvaaleassa ponchossa käytin siinäkin kohdassa elann.comin pitsineuletta.

Langan tiheys 18 s/10 cm ja puikot 4. Luodaan 88 s, neulotaan 6 krsta helmineuletta pyörönä. Sitten pitsineule 1. 48 krsta, 4 krsta ainaoikein neuletta väliin, pitsineule 2 40 krsta, 4 krsta ainaoikeinneuletta väliin, pitsineule 3 34 krsta tai enemmän jos haluat pidemmän. Päätä. Samaan aikaan helmineuleen jälkeen aloitetaan lisäykset 4. kohdassa joka toisella kerroksella eli neulo *1 s etu- ja takareunastaan, neulo 20 s, neulo 1 s etu- ja takareunastaan* jne. kerroksen loppuun yhteensä 24 kertaa (eli lisäyskerroksilla lisätään yhteensä 8 silmukkaa), sitten lisäyksiä jatketaan vain kahdessa kohdassa eli edessä ja takana (lisäyskerroksella lisätään yhteensä 4 silmukkaa).

KatiO kirjoitti...

Kiitos paljon!!

Löysin tuon linkin avulla vaikka mitä muutakin kaunista! Oi ihanuutta! :)

Minun taidoilla ei ehkä vielä toteuteta noita ponchoja, mutta annan niiden hautua mielessä. Ehkä joskus jossain vaiheessa uskaltaudun kokeilemaan jotain samansuuntaista :)

Vitsit miten nuo ovatkin kauniita! :)