6.8.2006

Väärä valinta - My wrong selection

Purin tänä aamuna Mystery Pi -shaalin neljännen ja viidennen vihjeen osuudet. 4A oli väärä valinta 3D:n jälkeen neulottavaksi, en pitänyt lopputuloksesta yhtään. Olin niin kyllästynyt 3D:n joka ainoalla kerroksella tehtäviin langankiertoihin ja kavennuksiin, että halusin seuraavaksi hieman nopeammin neulottavan osuuden, siksi valitsin yksinkertaisen 4A:n. Nyt sitten purettuani 4A:n jatkan vihjeellä 4D.

Uutta intoa sain höyrytettyäni shaalin ennen purkamista ja nähtyäni, että harsomainen 3D-osuus ei ole yhtään hassumpi. Kuten kuvasta näkyy, neljäs osuus on hieman erisävyinen, koska lanka on itse karamellivärillä värjättyä ja jatkoin ihan tarkoituksella hieman erisävyisellä kerällä.


Today I unraveled 60 rows of my Mystery Pi shawl. Selection 4A was a wrong choice after 3D. I was so bored with all the YOs and decreasings 3D has on every row, so I wanted to have something quicker to knit for a while, that's why I chose 4A, but I shouldn't...

The colour of the yarn also changes a little after 3D as you can see from the picture, but it doesn't bother me. I have dyed the originally grey yarn using green food colouring, so there are some colour differences. Now I keep going and try my luck with selection 4D.

1 kommentti:

Kaisakaisa kirjoitti...

Suurkiitokset kivasta Lankakomeron lehtihuivin ohjeesta! Olitkin jo käynyt mun blogilla kurkkaamassa minun versiotani siitä. Ohje oli selkeä ja sitä oli kiva kutoa myös tällaisen melko kokemattoman pitsin vääntäjän mielestä. Esittelin huivia Craftster.org:ssa ja linkkasin ohjeseen. Ohje on saanut varsin innostuneen vastaanoton. Viestiketju löytyy kamalan pitkän URL:n takaa. Kannattaa siis mennä http://craftster.org -osoitteeseen ja etsiä hakusanoilla two toned leaf scarf niin pitäisi löytymän.