30.10.2006

Hylätty

Pitkästä aikaa osallistun Valokuvatorstaihin. Aiheena on siis hylätty, joten tässä yksi sellainen.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Enpä ole aikoihin eksynyt blogiisi, joten pitää nyt kirjoittaa monesta jutusta kommenttia kerralla. Sukat on hienoja ja tuollaista kantapäätä pitää kokeilla. Noin ensi katsomalta olin heti tuomitsemassa tuon huonoksi, mutta kun sitä kehuit, muutin mieltäni heti. Kaukolainoista, olit mielessäni kun nuo Kinzelin kirjat ajoissa palautin. Aika hurja on teidän kirjaston kaukolainamaksu, täällä päin se on euron joten kaukolainaus kannattaa ehdottomasti.

rebekka kirjoitti...

Voi jos tuo auto osaisi kertoa elämästään, mitähän kuulisimme!! Ties vaikka on ollut osallisena missä...

Lankakomero kirjoitti...

tiina: voi sinua onnellista, njoin halpoja kaukolainoja! Euron tultua täälläpäin nousi kirjastojen varausmaksut taivaisiin. Ennen muistaakseni oli kaukolaina 5 mk.
rebekka: Itse asiassa tiedän tuon auton tarinan ja sen miksi ja kuka sen on tuohon hylännyt, tapahtui 70-luvun loppupuolella, siitä asti se on tuolla metsässä ruostunut, mutta ei siitä sen enempää.

Nikke kirjoitti...

Tätä kuvaa katselee oikein mielellään. Hyvin rajattu, ja loistava värimaailma.

Louhi kirjoitti...

Maastoon hyvin sopeutunut autovanhus tuo mieleeni omat leikkini hyljätyssä autonrotiskossa. Sillä pääsi ainakin tuhatta ja sataa mielikuvituksen voimin. Muuten se ei liikahtanutkaan. Eipä taida olla tästäkään autosta enää maantiellä menijäksi.