4.11.2006

Figaro-langasta

Orvokki tuolla edellisen postauksen kommenteissa kyseli, voisinko myydä Figaroista puolet ja puolet langoista. Ilman muuta voin tai vaikka 100 g turkoosia + 300 g harmaata eli aina 400 grammaa lankaa olisi sitten tuon 15 euroa postikuluineen, sitä pienemmät erät 1,20 kerä + postikulut. Laita siis Orvokki postia lankakomero at netti.fi, jos haluat yhdistelmän noista Figaroista.

Figaro on aivan mielettömän riittoisaa. Olen ihan 90-luvun alussa tehnyt siitä itselleni L-kokoisen villatakin, johon meni lankaa vain 272 grammaa! Sileäneuleisen takin mitat olivat (tai ovat vieläkin, takki on edelleen käyttökuntoinen, vaikka olen sitä melko paljon käyttänyt) pituus 60 cm, ympärysmitta 124 cm, hihanpituus 45 cm, hihan leveys alhaalta 24 cm ja olalta 54 cm. 400 grammasta lankaa tulisi siis ihan reilusti neulepusero tai -jakku ja vielä huivi tms.

Edit: Kaikki Figarot varattu!

3 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

hei ajattelin ilmoittaa että olen blogisi vakkari lukijoita ... ja jotenkin jäin miettimään figaroa ... mutta en ole ostamassa sitä. Jäi vaan ajatuksiin...

orvokki kirjoitti...

laitoin sinulle s-postia tai ainakin yritin laitaa saitko viestini

Lankakomero kirjoitti...

orvokki. Sain viestisi, varaan 200 g kumpaakin väriä sinulle. Laitan sähköpostia asiasta sinulle.