12.4.2007

Bolerojakku - Bolero jacket

This isn't failed doily, even though it may look like it. It is a bolero jacket I knit within Easter. Unfortunately I couldn't get any better pictures about it, as it was very reluctant model... maybe later, but I can assure you that it is very nice as dressed on. So nice, that I'm knitting another one, but with totally different yarn. This one is made of Novita's Brilla yarn, which is 42 % of cotton and 58 % of viscose.


Kuvassa ei ole epäonnistunut pöytäliina vaan pääsiäisen aikana neulomani OnLinen bolerojakku lilasta Novitan Brillasta. Lankaa oli 400 grammaa ja laskeskelin tosi tarkkaan menekkiä, että sain langan riittämään. Muutamia kerroksia jätin reunuksesta ja hihansuista pois sekä neuloin lopuksi neljä kerrosta aina oikeaa, jotta reunat eivät rullautuisi.

Äärimmäisen epäkuvauksellinen vaatekappale, mutta päällä niin kivan näköinen, että puikoilla on tulossa toinen samanlainen, aivan erityyppisestä langasta tosin. Muuten kaunis malli, mutta hihat ovat todella kapeat, vaikka niitä pari senttiä jo levensinkin. Toiseen jakkuun levennän vielä lisää. Milleköhän tulitikkuraajaisille nämä jotkut ohjeet on tarkoitettu? Itse olen vartalotyypiltäni hämähäkki eli laihat jalat ja kädet, kaikki ylimääräinen vyötäröllä, mutta jos en olisi yhtään hihoja leventänyt, ei kyllä olisi päälle mahtunut.

3 kommenttia:

Kinuski kirjoitti...

Vau. Upea takki. Aivan mahtavan näköinen. Voin uskoa, että tuoon hyvännäköinen päällä. Mistä ohjeen löysit? Heti heräsi himo tehdä tuo lahjaksi jollekulle. Kauan kesti tehdä?

Lankakomero kirjoitti...

Ohje löytyy Onlinen lehdestä Sommer 2007 http://www.online-garne.de/. Nopea neuloa, pääsiäisen aikaan tuon tein.

jantta kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana...