18.4.2007

Bolerojakkukuvia

Edellisen postauksen kommenteissa pyydettiin kuvia bolerojakusta jonkun päällä, joten tässä niitä nyt tulee. Se joku olen tällä kertaa minä. Eiköhän kuvista jonkinlaisen käsityksen saa, vaikka sää ei eilen oikein suosinutkaan kuvausta ja jakkujen alle olisi sopinut paremmin joku ohuempi toppi tuon Aalto-neuleen sijasta.
Eikös ihminen näytäkin kuvissa todellista lihavammalta, näyttäähän? Joka tapauksessa viitisen kiloa pitäisi painoa saada pysyvästi pois. Yleensä aina talven aikana lihon kolme, neljä kiloa ja sitten kesäaikaan laihdun saman verran ilman sen kummempaa yritystä, kun on ihania vihanneksia ja salaatteja enemmän saatavilla, mutta tänä talvena en ole lihonut lainkaan. Hiilihydraatteja olen rajoittanut jo parisen vuotta, mutta ihan karpiksi en voi itseäni kutsua, koska tulee kerran, pari viikossa pastaa tai tummaa riisiä syötyä ja aamuisin usein ruisleipää. En myöskään syö lainkaan lihatuotteita, kalaa kylläkin.

Eilen paino putosikin sitten kymmenessä minuutissa lähes puoli kiloa, kun kävin luovuttamassa verta 45. kerran. Ensi vuonna on mahdollisuus saada 50 luovutusta täyteen.

5 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

oi, ihanan näköisiä! Lohdun sana, minä näytän kuvissa ainakin kymmenen kiloa lihavammalta kuin itseni kuvittelen;)

Kimalainen kirjoitti...

Aina ihminen lihoo kuvissa, tai ainakin näin käy mulle.

On se hyvä et joku käy luovuttamassa verta. Mä en ees voi alhaisen hemoglobiinin vuoks, mutta en myöskään pystyis olemaan paikallaan, kun veri valuis. Pelkkä verikoekin tekee jo tuskaa henkisesti. En kai vaan mitenkään ole piikkikammoinen, kun niitä muhun tökitään.

Tiinuli kirjoitti...

Kerrassaan ihanat bolerot!

JaanaM kirjoitti...

Nostan hattua verenluovuttajalle!!
Minulla vasta jotain 40 krt takana.
Nyt onkin pitkä tauko (taaaaaas) kun vedän särkylääkkeitä kaksin käsin.
4v kyselikin tässä pari kk sitten, että koska sä äiti meet taas verenluovutukseen. Muisti vissiin hyvät tarjoilut :)

Mewril kirjoitti...

Ihana neule, varsinkin tuossa vaaleanliilassa mallineule näkyy tosi nätisti.

Mä odottelen vielä, että pääsisin luovuttamaan verta. Tarkoitus olisi mennä, kun pääsee.