9.5.2007

Aaltoja ja pari linkkiä

Kiitoksia taas kaikille kommentoijille! Meillä oli tosiaan ihan kivaa miehen kanssa kuvatessa, mutta sanailumme on monesti sellaista, että ulkopuolinen saattaa luulla, että riitelemme. Varsinkin miehelläni on tapana heittää aivan vakavalla naamalla kaikenlaista. Mieluummin kuitenkin itse otan kuvat, koska pidän kuvaamisesta ja saan juuri sellaisia kuin haluan. Kiva on kuitenkin välillä saada kuvia neuleista jonkun päällä, mutta kun ei aina ole sopivaa mallia lähistöllä, jonka päälle neuleet tunkisi.

Soilille erityiskiitos, löysin blogisi kautta ruotsalaisen Järbo Garnin sivuille, joilta löytyi kymmeniä ilmaisia neuleohjeita.

EZasPi-listalla oli joku päivä sitten linkki mielenkiintoiseen lehtiartikkeliin. Ei ole mitään tyhmien touhua tämä neulominen, vaan ihan korkeampaa matematiikkaa, mutta senhän me neulojat olemme jo tienneetkin... Turha siis halveksia mummojen sukankutomisia.

Kuvassa äidille neulomani Aalto-toppi vaaleansinisestä Butterflysta. Tein melkein samanlaisen viime kesänä, mutta tämä on pitempi versio. Äiti todennäköisesti värjää tämän Dylon-värillä tummanvihreäksi.


Thank you very much Laritza and Mitz! You made my day with your nice comments!

My latest work is the Aalto top for my mother. The yarn is the same Butterfly, only light blue, as the dark blue twinset is. I made almost similar light blue top last summer, but this version is longer. My mother is going to dye this one dark green.

4 kommenttia:

kik kirjoitti...

Upea tuo palmikkopuku, pääsisköhän naimisiin jos tuon kutoisi.
Tai oikeastaan tuo on niin ihana, että pitäisi mennä naimisiin monta kertaa, että saisi näyttää ja käyttää tuota ihanuutta.

Lankakomero kirjoitti...

Sopisi erityisen hyvin talvimorsiamelle. Voisihan sen sitten leikata kahtia ja käyttää yläosaa puserona ja alaosasta tehdä vaikka keepin tai jotain tai värjätä ja pitää mekkona.

rebekka kirjoitti...

Kiitos linkkivinkistä!! Toppi on kaunis!!

jantta kirjoitti...

Ihana pusero:) Kaunis myös väriltään.