12.5.2007

Kirpputorilöytö

Tein eilen todellisen löydön kirpputorilta. Juuri minun tyyliini sopiva nahkainen olkalaukku! Tilava, sisällä kaksi osiota ja kaksi vetoketjullista taskua, ulkopuolella toisella sivulla vetoketjutasku ja toisella painonapillinen tasku. Todella vähän käytetty, paksua nahkaa, vuorikin aivan siisti ja ehjä. Laukun valmistaja on Fri-laukku Ossi Friman Ky. Olisin maksanut laukusta enemmänkin, mutta se maksoi vain euron!

Laukun päällä äidin maalaama pähkinäkaakeli. Aiemmin olen saanut äidiltä kaksi mansikkakaakelia ja sitruunakaakelin. Tehtiin taas vaihtokauppa eli minä sain kaakelin ja äiti puseron.
Yesterday I made a real find at a flea market! A shoulder bag made of genuine black leather! Just my style and in very good shape! To crown it all, it cost only one euro! Happy me! On the top of the bag there is a ceramic tile my mother hand painted and gave to me. Yesterday I also heard a cuckoo calling for the first time this year and saw a swan couple in the fields. I tried to take pictures of them, but my camera's zoom is so poor that I got only some distant photos.


Oletteko jo kuulleet käen kukkuvan tänä keväänä? Minä kuulin eilen. Yritin myös ottaa kuvaa tienvieruspellolle laskeutuneesta joutsenpariskunnasta, mutta koska kamerassani on niin surkea zoomi, en kummoisia kuvia saanut. Rämmin autosta pellolle ottamaan lähempää kuvia, mutta linnuthan tietenkin lähtivät karkuun. Aika mahtavan kokoisia lintuja.

2 kommenttia:

villamokka kirjoitti...

Yhyy en koskaan löydä mitään kivaa kirppareilta, tai jos löytyy on se aivan ylihintaista. Roskalavoillakin näen vain lastulevynpalasia, lehtijutuissa niiltä löydetään jugendkalustoja...ärrinmurrin...

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa vierailulla blogissasi (taisi olla helmikuussa edellinen käynti) ja huomaan, että ihailtavan paljon olet saanut aikaan. Erikoisesti minua viehättävät huivisi postauksesta 10.3 (5/8 ympyrästä) ja Onlinen mallilla tehdyt bolerojakut. Olisipa hienoa, jos tekisit ohjeet huiviin. Vai haluatko, ettei samanlainen kävele kadulla vastaan tai ilmesty joka toiseen blogiin?
Joka tapauksessa kiitos sivuistasi, on aina ilo poiketa, vaikka harvoin käynkin. Minulla itsellä ei ole blogia (ainakaan vielä, harkinnassa on...)
terveisin Matleena