26.7.2007

Ahistaa, ahistaa

Maanantain postauksen jälkeen iski neuleahdistus, kun piti äkkiä keksiä jotain neulottavaa. Eihän tv:tä yksinkertaisesti pysty katsomaan ilman käsityötä. Keksin sitten yhdet puuvillaiset purkulangat kaapista ja aloitin Mystery Stole kolmosta. Aloittelin parisen viikkoa sitten tuota Stolea kahdellakin eri langalla, mutta jälki ei miellyttänyt ja purin molemmat aloitukset.

Mikä helpotus, kun käsillä oli taas tekemistä, ajatuksetkin pysyivät koossa. Mutta huivi olikin yllättävän nopeaa neulottavaa, joten sain tähän asti julkaistut vihjeet valmiiksi eilen. Teen lyhyemmän version mukaan, koska huivi oli kolmannen vihjeen jälkeen jo 68 cm pitkä.

Olen siis jälleen ilman neulomusta ja ahdistaa taas. Lankaa ja neuleohjeita kyllä riittää, mutta kun mikään ei tunnu nappaavan. Pitäisiköhän aloittaa jokin pitsiliina välityöksi, mutta kun ei nyt oikein kiinnosta liinatkaan... Nyt pitäisi olla UFOja, mutta kun minulla ei niitä ole.


On Monday I started to knit Mystery Stole 3, the shorter version of it, cause it was already 68 cm long after third clue. The yarn is unraveled soft cotton. Years ago I knit a short sleeved blouse of it. Needles are 3,5 mm.

Jämälankatakkiin olen aivan kyllästynyt, värit ovat liian hailakat minulle, joten plääh sillekin, olkoon mytyssä.


I'm fed up with my four square mitered jacket, the colouring is too pale for me. So, no better pictures of it, to the back of the closet it will go.


Tuppokin irvistää. Tuppo, the grinning cat.

8 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Your MS3 looks beautiful, and I LOVE your Four Square jacket.

That looks like one happy cat. :-)

Marja kirjoitti...

Voi sentään!Tiedän tunteen:)Ärsyttävää,jos ei mikään innosta tarpeeksi,vaikka tekis mieli kilkutella puikkoja...

Miten olis välityönä sukat...jotain kuvio-tai pitsineuletta??Vai nappaako nekään näin kesällä:)

amma kirjoitti...

minulla ufoja riittäisi ihan sinullekin asti ;>)
ihana huivi!

Anne K-R kirjoitti...

Sinun neulomistahtisi on aivan mieletön!

Jämälankatakkisi ovat jänniä. Tekisi itsekin mieli tehdä jotain oikein värikästä, mutta uskallus on toistaiseksi puuttunut.

villamokka kirjoitti...

No sukkia ehdotan. Aloitin just Regia Silkistä polvipituisia Kilt Hoseneita ja niihin menee muutama ilta, suosittelen.
Jännän virnistyksen olet kissasta saanut talteen, mun assari näyttää vähän tuolta jos on haistanut jotain mielestään pahaa.

Stricker kirjoitti...

Aivan mieletön kutomistahti sulla on!!! Mä olen kutonut niin vähän huivia ja pitsejä ylipäätään, että MS3:een menee kamalasti aikaa. Uusinta ohjepätkää e4n ole jaksanut edes vielä aloittaa ja aikaisempiinkin on mennyt se viikko aina kokonaan, kun en jaksa kerrallaan kovin paljoa ohjetta tiirata. Ja musta uusi takki on tosi kaunis väritykseltään. Mä sain jo kamalan kasan puuvillalankoja haalittua kasaan, mutta siihen jäi vielä projekti :-).

KirsiJ kirjoitti...

Hauska postaus! :o)

Uusessa Ullassa on Lehmus-huivi ja ainakin minulta 2,5 mm:n pyöröllä kaksinkertaisesta virkkauslangasta neulomalla menee kauheesti aikaa. Ohjetta ei opi millään ulkoa, mikä on vaan hyvä -> kiinnostus säilyy ko neuleeseen. Toivottavasti langat riittää.

Tina kirjoitti...

Sleeping animals look so peaceful!!! What a cutie.