23.7.2007

Langanpäitä riittää

Kiitos jämälankaneulekehuista! Tässä vähän esimakua valmistumassa olevasta takista. Raudalla painamista, lankojen päättelyä ja saumojen ompelua vaille valmis siis. Värit eivät olosuhteiden pakosta ole niin sointuvat kuin ensimmäisessä takissa, mutta ihan mukiinmenevät kuitenkin. Osa punaisista ja vihertävistä puuvillalangan lopuista siis vihdoinkin käytetty lähes loppuun.


The other four square mitered jacket is almost ready, only finishing left. I have a lot of blue leftover cotton yarns in my stash, but I think that this is the end of knitting mitered squares for now, I'll knit something else for a chance...

Onneksi noita sivuissa olevia langanpäitä ei tarvitse erikseen päätellä, vaan niitä voi käyttää sivusauman ompelemiseen. Väriä vaihtaessani neuloin aina alkavan värin langanpään mukaan neuleeseen, mikä sekin vähensi pääteltävien lankojen määrää.

Sinisävyiset puuvillaiset jämälangat ovat vielä käyttämättä, mutta taidan nyt vaihteen vuoksi tehdä jotain muuta.

1 kommentti:

Stricker kirjoitti...

Kyllä on huikean ihania sinun jämälankaneuleesi! Ja samoin myös Aalto-neule! Kumpaakohan alkaisin kutomaan ensiksi, kun molemmat kiinnostaisi :-)