15.7.2007

Sommaren är kort

Kesällä on niin kiire, että ei ehdi tehdä mitään... Sienet huutaa metsästä ja mustikkaankin pitäisi joutaa. Kanttarelleja ja haperoita löysin parin pannullisen verran viime viikolla ja taas tuntuu sienihulluus nostavan päätään, paras kanttarellisato vielä edessä, lampaankäävistä ja mustatorvisienistä puhumattakaan. Vettä on nyt satanut niin reilusti, että ei luulisi sienistä olevan tänä vuonna pulaa.

Summer is so busy time, so much mushrooms and berries to pick, This summer we have had so much rain, that there hardly is shortage of mushrooms, nearby forests are full of them and I am crazy about mushrooms.

Neuloin itselleni jo kuinka monennen Aalto-topin Novitan Butterflysta, tällä kertaa vaalean lilan. Kuvassa topin päällä äidin minulle ristipistoilema kännykkäpussi.


My mother made me a cell phone cozy. It is pictured on the lilac Aalto top I knit last week. This is the fourth Aalto-top I have made for myself. I have already white, dark blue and blue-red-turquoise ones. Maybe I like the pattern...

Jämälankatakistakin sain jonkunlaisen kuvan äidin päällä. Vetoketju vielä uupuu. Tykättiin takista molemmat ja olen aloittanut itsellenikin neuloa samanlaista pinkki-lila-vihreänä. Puuvillaiset jämälangat eivät tunnu loppuvan millään.


My mother in her four square mitered jacket. I have started to knit an another jacket, only pink-lilac-green version, cause I want also have similar jacket and there are still a lot of leftover yarns in my stash.

9 kommenttia:

Soili kirjoitti...

Hienon takin olet tehnyt.Kiva idea .Tou minun jämlanka kasa kun vain kasvaa ja kasvaa.Nyt sain minäkin halun tehdä jotain muuta kuin pannulappuja.Olen usein "kyläillyt"blogillasi.Sinä teet niin paljon hienoja neuletöitä.

Rasa kirjoitti...

Kaunis malli edelleenkin, takkinakin!

kangaskasa kirjoitti...

Todella upea neuletakki! Samoin kännykkäpussukka on kaunis!

KirsiJ kirjoitti...

Upea takki! Ihan muunkin värimaailmasi näköinen. Kiehtova ja hieno idea!

Tiina kirjoitti...

Tuo neliöpaita ja -takki ovat tosi hienoja! Sulla on värisilmää.

rebekka kirjoitti...

Todella kaunis takki! Minulla on ollut paljon huonompi tuuri sienimetsässä; muutama kanttarelli vain...

titiri kirjoitti...

Todella tyylikäs jämälankaneuleeksi!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis takki päällä ja taitavasti toteutettu. Kyllä kelpaa noin kauniissa takissa kulkea. Butterfly-toppi on myös todella kaunis päällä. Voi, että osaat tehdä ihania neuleita!

Kristiina S. kirjoitti...

Knit Simple Fall 2007 lehdessä oli tutunnäköistä neuletta! Siinä on tällä idealla tehty pusero.