29.10.2007

Another black modified FF top

Piti neuloa vielä toinen Frost Flowers -toppi Kotiväki-langasta. Sain topin valmiiksi ennen illan hämärtymistä, joten ulos kuvaamaan, kun ei vettäkään taivaalta tippunut. Eipä paljon valoa sen enempää näin harmaana päivänä ollut kuin sisälläkään, mutta vähän enemmän sentään, vaikka tulos ei kyllä silmää hivele. Paljon joutuu kuvia käsittelemään tähän aikaan vuodesta, jotta niistä jotain selkoa neulepinnoista saisi, varsinkin jos kyseessä on tummat langat. Mutta nyt sain kuitenkin koko puseron kuvaan.


I made another black Frost Flowers top and tried to get decent photos of it. So hard this time of year. It is so gray and cloudy, but at least it didn't rained so I went outside to take some photos. Some heavy photo processing in Photo Impact was needed. Dark coloured yarns are so difficult, when there is so little light.

3 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Kyllä olet tehnyt taas ihania töitä! Mekko on tosi kaunis, samoin bolero ja toppia tulen kehumaan joka kerta sen tehtyäsi. Ravelry on todellakin kiva paikka, vaikka kyllä siinä vähän sitä on, että siellä tulee sitten pyörittyä liikaa, vaikka sitä aikaakaan ei olisi :-).

Neulekirppu kirjoitti...

Hieno toppi! Kuvakin on oikein onnistunut. Takkuan noiden tilkkujeni kanssa ja olen yrittänyt pitää näppini irti langoista. Jouluksi sentään olen ajatellut parit lapaisen tapaiset saada aikaiseksi.

carolyn kirjoitti...

That turned out lovely and has such sharp detail, even in low light. The frost flower wrap will look great together with that!