9.10.2007

Mystic Waters Lace Shawl KAL

Taas on yksi Mystery Shawl knitalong alkamassa. Mystic Waters Lace Shawlin ensimmäinen vihje julkaistaan 24. lokakuuta ja yhteensä on luvassa kahdeksan vihjettä. Lopputuloksena on pitsineuleinen kolmiohuivi. En löytänyt tietoa, kuinka kauan ilmoittautumisia ryhmään otetaan vastaan, joten kannattaa käydä liittymässä pikimmiten, ettei jää rannalle.

Another Mystery KAL named Mystic Waters Lace Shawl is starting on 24th of October. It is a triangular lace shawl and created by Anna of Knit & Knag.

Ullakin ilmestyi ja paljon on taas hienoja neuleohjeita tarjolla ihan ilmaiseksi. Oma suosikkini on AnneM:n Revontulihuivi.

5 kommenttia:

Monna kirjoitti...

Tekis niin mieli liittyä, mutta Mystery Stole III edelleen kesken :( Koittais saaha sen valmiiksi ennen kuin uusia aloittelee.

Mulla se naikkonen pyörii miten milloinkin. Isännän kanssa katottiin yhdessä ja mulla se pyöri välillä vastapäivään, vaikka isännällä koko ajan myötäpäivään. Hämyä :)

Lankakomero kirjoitti...

Kannattaa silti liittyä ja tallentaa koneelle ne ohjeet myöhempää käyttöä varten, vaikkei nyt ehtisikään aloittaa. En ehdi minäkään, on niin monta muuta neulottavaa.

Stricker kirjoitti...

Kiitos vinkistä, vaikka ohjeita kyllä riittää muutenkin eläkevuosiin saakka ja uutta tulee koko ajan lisää :-)!
Kuule, kuinka paljon Kotiväkeä kuluu tuollaiseen mustaan toppiin? Olis ehkä sopivasti sitä varastossa, mutta halusin tsekata ensin määrän sulta.

Lankakomero kirjoitti...

Kotiväkeä meni Frost Flowers -toppiin pikkasen alle 250 grammaa eli tarkalleen 247 grammaa.

AnneM kirjoitti...

jostain kumman syystä en saa vastattua mailiisi! Mutta niin pitkiä karnaluksissa ei ollut, vain 120 cm asti. Liityin minäkin tuohon uuteen huivijuttuun, kun jostain sen pongasin yöllä kun tultiin reissusta ;) Kiireesti mukaan ettei jää veneestä :D Kiva että huivi on saanut kehuja siellä sun täällä!