7.8.2008

Yhdet vielä ja sitten lasku

Yksi Shallowtail-huivi vielä, nyt vähän paksummasta langasta viitosen puikoilla. Jotain pellava-puuvillasekoitetta tämä vuosien takaa on, Novitan pussilankaa. Ehkä vähän liian paksua lankaa tälle mallille, mutta menettelee. Kokoa 142 x 70 cm.


Shallowtail Shawl again, cotton-linen yarn and 5 mm needles, 142 cm x 70 cm. Maybe a little bit too heavy yarn for this pattern, but otherwise ok.

Ja kiitos taas kaikille ihanista kommenteistanne!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania huiveja!

Mun SS odottaa kaapissa edelleen että jaksaisin siihen nuo nypylät tehdä...

Kirsi kirjoitti...

Kaunis huivi!

Rouva Oranssi kirjoitti...

Musta on aina hauskaa, kun joku koukuttuu samaan malliin ja toistaa sitä. Aika yleistä. Kauniit ovat huivit.

Lankakomero kirjoitti...

tiina: tein nypylät vähän eri lailla kuin ohjeessa neuvottiin eli neulomalla silmukasta 5 silmukkaa vuoronperään etu- ja takareunasta, näin ne oli paljon helpompi neuloa nurjalla kerroksella nurin yhteen.

kirsille kiitos!

rouva oranssi: useimmiten koukuttujat ovat tuttavani, jotka haluavat samanlaisen huivin kuin olen yhdelle tehnyt. Mutta täytyy sanoa, että bolerojakkuun olen tosiaan koukussa, sitä mallia on kiva neuloa (ja käyttää), melkein kokoa ajan kaventamista tai lisäyksiä, ei käy tylsäksi.

teisa kirjoitti...

Kaunis huivi! Kun teit 3 kertaa Lily of the valley-pitsin, niin joutuiko siinä modaamaan mitään reunuspitsiä tai huivin keskikohtaa varten?

Tein itse tällaisen Kirsin huivivaihtoon ja mallista jäi hyvä mieli, mutta haluaisin leventää Lily of the valley-osaa seuraavassa huivissa.