13.8.2008

In the oven

Viime viikolla innostuin suunnittelemaan huivia ja aika on vilahtanut kuin siivillä. Nyt on pitsimallit valmiina ja ohjekin melkein valmis, joten ehkäpä saan sen Ravelryyn ladattua ensi viikonlopun aikana.


Since last week I have been busy charting and knitting a lace stole. Soon it will be available at Ravelry, I hope.

Huivin suunnittelun lomassa täytyy syödäkin ja tähän vuodenaikaanhan gourmet-ruokaan löytyy aineksia ihan ilmaiseksi. Kanttarelleja lähimetsästä, itsekasvatettua basilikaa, kynteliä ja timjamia kasvihuoneesta, mäkimeiramia pihamaalta, paprikat on kaupasta. Näistä tuli kesäkurpitsoiden ja muutaman tomaatin kanssa juusto-kermaseoksella kuorrutettu laatikko.


Some chantarelles from forest nearby fryed in olive oil with fresh basil, thyme and savory from our green house, wild marjoram from garden and green and red peppers. These went to the oven with sliced squash and tomatoes covered with cheese and cream. So delicious!

7 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Tosi kaunis huivi :)

Tess kirjoitti...

Oi, miten upea huivi!

annikainen kirjoitti...

Oi mitä herkkuja täältä löytyikään, njam :)

Villasukka kirjoitti...

Molemmat näyttävät syötävän hyviltä!

Monika kirjoitti...

Your lace stole looks gorgeous! Chanterelles! Oh how I love them! Don't get them around here though. My dad, and my sister in Austria, did get bags full of them, so much so, that they got tired of eating all variations of them with sauce and without .... Your picture looks mouthwatering!

Katri kirjoitti...

Ihanan herkkä ja kaunis huivi! Ja toi kasvispata näyttää herkulliselta :-)

Manta kirjoitti...

Kaunis huivi, ihailen kaikkia ketkä jaksavat neuloa siroa pitsiä. Olen kokeillut ja todennut, ettei pitsin neulominen ei oikein sovi hermorakenteelleni. Ennemmin vaikka paljon, mutta yksinkertaista.